Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Ζητούν Ψήφο Εμπιστοσύνης για να παρατείνουν την παραμονή τους στην Εξουσία

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ
Υπό την πίεση της τρόικας για την πλήρη εφαρμογή όλων των αντιλαϊκών μέτρων που περιλαμβάνονται στο δεύτερο μνημόνιο, αλλά και την πλήρη
αποδοκιμασία του λαού, όπως αυτή εκφράζεται στις τελευταίες δημοσκοπήσεις, η Κυβέρνηση προχώρησε σε μία κίνηση απελπισίας αποφασίζοντας να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή τη Δευτέρα με την ταυτόχρονη κατάθεση του προσχεδίου του Προϋπολογισμού.

Με την κίνηση αυτή η Μνημονιακή Κυβέρνηση επιδιώκει να συγκρατήσει τις φυγόκεντρες τάσεις που άρχισαν να εκδηλώνονται στις Κοινοβουλευτικές Ομάδες των Κομμάτων που τη στηρίζουν, εξαιτίας των φημών για πρόωρες εκλογές, δεσμεύοντας ταυτόχρονα τους βουλευτές να ψηφίσουν τα νομοσχέδια που θα φέρει στη Βουλή με τα νέα επαχθή για το Λαό μέτρα.

Επιπρόσθετα, μέσω της ψήφου εμπιστοσύνης θα προσπαθήσει να ανιχνεύσει πόσοι από τους ανεξάρτητους Βουλευτές είναι διατεθειμένοι να τη συνδράμουν στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή.

Το κόλπο είναι καλά στημένο, με τη μόνη διαφορά ότι δεν λαμβάνει υπόψη του τη θέληση του Ελληνικού Λαού, η οποία είναι μία και αδιαπραγμάτευτη: να στείλει τους υπηρέτες της νεοφιλελεύθερης διεθνούς και των τοκογλύφων στο καλάθι αχρήστων της Ιστορίας. Ας είναι σίγουροι ότι, όποιες πρακτικές και αν χρησιμοποιήσουν, οι Έλληνες πολίτες δεν θα παρατείνουν τη θλιβερή και εθνοκτόνο παρουσία τους στην εξουσία – τελεία και παύλα.