Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ: Τρεις ανακοινώσεις που αφορούν τις συμμετοχές των τμημάτων υποδομής

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΘΕΜΑ: «Ημερομηνία λήξης καταβολής εγγύησης»

            Από την Τεχνική Επιτροπή της Ε.Π.Σ. Πιερίας γίνεται γνωστό ότι το Σάββατο 19-10-2014 είναι η τελευταία ημερομηνία που τα σωματεία που δήλωσαν συμμετοχή στα πρωταθλήματα υποδομής πρέπει να καταβάλουν το ποσό της εγγύησης καλής και συνεπούς συμμετοχής των 200€.
            Σε διαφορετική περίπτωση το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με ημερομηνία έναρξης το Σαββατοκύριακο 18 & 19-10-2014 μόνο με τα τμήματα των σωματείων που είναι ταμειακός τακτοποιημένα.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΘΕΜΑ: «Ενημέρωση σωματείων για διοργάνωση και διεξαγωγή Τουρνουά»

            Σύμφωνα με την προκήρυξη των πρωταθλημάτων υποδομής η διοργάνωση διαφόρων τουρνουά από σωματεία της δύναμής μας καθώς και από ιδιώτες ή εταιρείες απαιτείται
            α) Η άδεια της διοργανώτριας που δίδεται από την Ε.Π.Σ. Πιερίας.
            β) Η κοινοποίηση του προγράμματος των αγώνων, η ιατρική κάλυψη, ο ορισμός των διαιτητών και τέλος το αντίστοιχο παράβολο.
            Τα παραπάνω θα ισχύουν για οποιαδήποτε ποδοσφαιρική εκδήλωση εντός των ορίων δικαιοδοσίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας ακόμη και για δοκιμαστικά ποδοσφαιριστών από ιδιώτες ή εταιρείες.




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΘΕΜΑ: «Ενημέρωση για σωματεία που μετέχουν σε πρωταθλήματα υποδομής εκτός νομού»

            Ενημερώνουμε τα σωματεία που επιθυμούν να συμμετέχουν σε πρωταθλήματα υποδομής εκτός των γεωγραφικών ορίων του νομού Πιερίας θα πρέπει ότι θα πρέπει
            α) να ζητήσουν την άδεια της Ένωσης και
            β) να τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις, σχετικά με την συμμετοχή τους στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ. Πιερίας.
            Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα επιτραπεί η συμμετοχή τους.



Για την Τεχνική Επιτροπή
Ο πρόεδρος
Γκοτζαμανίδης Γεώργιος