Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Σεμινάριο δημιουργικής γραφής για τη συγγραφή διηγήματος στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης

Αγαπητοί/ές φίλοι/ες,
Η συντονιστική επιτροπή του Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού Διηγήματος της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας "Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ" σας
προσκαλεί να παρακολουθήσετε το σεμινάριο δημιουργικής γραφής για τη συγγραφή διηγήματος, που θα πραγματοποιηθεί στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης το Σάββατο, 18 Οκτωβρίου 2014, από τις 17:00 έως τις 20:00.
Επειδή το σεμινάριο θα έχει τη μορφή εργαστηρίου, οι επιμορφούμενοι δεν πρέπει να ξεπερνούν τους 60, γι’ αυτό και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία υποβολής της αίτησης.
Για να δηλώσετε συμμετοχή κάντε κλικ εδώ
Κάθε συμμετέχων/ουσα θα πρέπει να προσφέρει αντί οικονομικού αντιτίμου, 5 κιλά μακαρόνια για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου.
Οι βεβαιώσεις θα δοθούν από τους εισηγητές, οι οποίοι συμμετέχουν εθελοντικά για να συνδράμουν στις δράσεις της ΕΟΔνΠ. Σύμφωνα και με την Προκήρυξη του 1ου Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού Διηγήματος, οι βεβαιώσεις θα διακρίνονται σε τρεις κατηγορίες, με βάση την ηλικία: στην 1η κατηγορία-ομάδα ανήκουν οι μαθητές και οι μαθήτριες δημοτικού, στη 2η κατηγορία-ομάδα οι έφηβοι μαθητές και μαθήτριες γυμνασίου και λυκείου και στην 3η οι ενήλικες.
Εισηγητές:
Η Αλεξάνδρα Μαυρίδου σπούδασε φιλολογία στο ΑΠΘ, Ευρωπαϊκό Πολιτισμό στο ΕΑΠ και Δημιουργική Γραφή στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Δημιουργικής Γραφής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Εργάζεται στη μέση εκπαίδευση ως φιλόλογος. Διδάσκει Δημιουργική Γραφή στον Όμιλο του Πρότυπου Πειραματικού Σχολείου του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Ο Γιώργος Ρουβάς σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων σε προπτυχιακό επίπεδο και Πληροφοριακά Συστήματα σε μεταπτυχιακό επίπεδο στο Πανεπιστήμιο του Sheffield της Μεγάλης Βρετανίας. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα εστιάζουν στην αξιοποίηση των ΤΠΕ και της δημιουργικής γραφής στην εκπαίδευση. Είναι εξωτερικός συνεργάτης του Ομίλου Δημιουργικής Γραφής του Πρότυπου Πειραματικού Σχολείου του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ - Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ)
Φλέμινγκ 8 (Καπνικός Σταθμός)
Κατερίνη 601 00
Τηλ. 23510 39000 Δευτ., Τετ. και Παρ. από 18:00 - 21:00  / κινητό 6981 66 51 58 (WhatsUp)
info@otoposmou.com - www.otoposmou.gr
  • Ακολουθείστε μας στο Twitter
  • Βρείτε βίντεο από τις δράσεις μας μας στο YouTube