Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Σε νέο Μνημόνιο οδηγεί η καταστροφική πολιτική της συγκυβέρνησης / Η εγκληματική οργάνωση του δελτίου των Οκτώ

Σε νέο Μνημόνιο οδηγεί η καταστροφική πολιτική της συγκυβέρνησης
 Ο Σαμαράς τα έδωσε όλα στους ξένους τοκογλύφους και οδηγεί τη χώρα σε νέο, σκληρότερο Μνημόνιο με διαφορετική ονομασία.

Μόνη λύση η ανασυγκρότηση των παραγωγικών μας δομών με στόχο την Ελληνική αυτάρκεια που ισοδυναμεί με σωτηρία από τα κοράκια των διεθνών αγορών.


Η εγκληματική οργάνωση του δελτίου των Οκτώ  - Το μήνυμα του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Η εγκληματική οργάνωση του δελτίου των Οκτώ  - Το μήνυμα του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου



Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου στην εφημερίδα "Εμπρός"

Πόσο “τυχαίο” είναι ότι ΟΛΑ τα κανάλια παρουσιάζουν την ίδια ημέρα ρεπορτάζ λάσπης κατά της Χρυσής Αυγής;

Eχουμε καταγγείλει πολλές φορές εδώ και έναν χρόνο την συνεχιζόμενη παρανομία να διαρρέουν κατ’ επιλογήν τμήματα του ανακριτικού υλικού στους τηλεοπτικούς σταθμούς. Έχουμε καταθέσει και μηνύσεις στις δικαστικές αρχές. Οι οποίες αρχές όχι μόνον αδιαφορούν, αλλά δεν έχουν προβεί ούτε καν στην ενέργεια να παρέμβουν όπως έχουν καθήκον στους τηλεοπτικούς σταθμούς, οι οποίοι συνεχώς παρανομούν εις βάρος μας.

Πρόκειται όμως περί αδιαφορίας ή περί απόλυτης συνενοχής των επίορκων αρμοδίων, οι οποίοι ανέχονται αυτή την κατάσταση; Μήπως τελικά αυτοί που σχεδιάζουν και μοντάρουν την τηλεδίκη είναι οι ίδιοι που σχεδιάζουν και την περίφημη “δίκαιη δίκη” της Χρυσής Αυγής; Η απάντηση στα ερωτήματα αυτά είναι προφανής, αφού συνεχώς επί έναν ολόκληρο χρόνο και πλέον συνεχίζεται η παρανομία της διαρροής του ανακριτικού υλικού κατ’ επιλογήν χωρίς καμμία συνέπεια για αυτούς οι οποίοι παραβιάζουν τον νόμο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τηλεοπτικό υλικό της δικογραφίας αποτελείται από εκατοντάδες ώρες και όμως συντελείται το “θαύμα”, την ίδια ημέρα όλα τα κανάλια να βρίσκουν το ίδιο δίλεπτο ή τρίλεπτο από αυτές τις εκατοντάδες ώρες και να το προβάλουν με παραπειστικούς υπότιτλους χωρίς να δίνουν την δυνατότητα βεβαίως στους συκοφαντούμενους να απαντήσουν. Είναι ξεκάθαρο ότι το έργο αυτό ξεκινάει από τον ίδιο νοσηρό εγκέφαλο ο οποίος δεν είναι άλλος από ένα σκοτεινό παρακράτος, το οποίο είναι το ίδιο που έχει σχεδιάσει την πολιτική σκευωρία εις βάρος μας και έχει με μονταρισμένα πλάνα παρουσιάσει την Χρυσή Αυγή σαν… “εγκληματική οργάνωση”!

Μία λοιπόν χωρίς αμφιβολία η πηγή της λασπολογίας ο πομπός της παραπληροφόρησης, πηγή η οποία δρα ανενόχλητη χωρίς η δικαιοσύνη, η οποία πρόσφατα παριστάνει την “ευαίσθητη” να ενοχλείται από την κατάφορη αυτή παραβίαση του νόμου για το απόρρητο της ανακριτικής διαδικασίας. Μήπως όμως τελικά αυτοί οι οποίοι είναι κατά νόμον υπεύθυνοι και έχουν ορκιστεί να εφαρμόζουν τον νόμο δεν έχουν και τόσο διαφορετικό σκοπό από αυτούς οι οποίοι κατά σύστημα μας συκοφαντούν;

Είναι πραγματικά για γέλια και για κλάμματα το θλιβερό φαινόμενο κάθε Σαββατοκύριακο να βλέπουν μέσα απ’ όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς το ίδιο έργο λασπολογίας κατά της Χρυσής Αυγής το οποίο την επομένη δημοσιεύεται στις φυλλάδες των “νταβατζήδων”. Ποιος κυβερνάει επιτέλους αυτόν τον τόπο; Υπάρχει δικαιοσύνη; Θα βρεθεί επιτέλους ένας Εισαγγελέας να σταματήσει αυτόν τον βόθρο;

Φυσικά ρόλο πρωταγωνιστικό σε αυτήν την υπόθεση παίζουν και κάποιοι οι οποίοι αυτοαποκαλούνται δημοσιογράφοι και είναι κοινοί ρουφιάνοι και χαφιέδες του σκοτεινού παρακράτους. Ποιοι είναι αυτοί; Η εγκληματική οργάνωση του δελτίου των οκτώ, η οποία κτυπά ταυτόχρονα με τα ίδια δηλητηριώδη βέλη και πλήττει στην καρδιά την Αλήθεια, μια Αλήθεια την οποία φαίνεται πως δεν υπάρχει κανένας αρμόδιος να την προστατεύσει σε αυτή τη χώρα.

Κάποτε όμως τα παραμύθια με τα βιντεάκια θα τελειώσουν και θα φανεί η Αλήθεια και τότε θα τρέχουν να κρυφτούν και οι παπατζήδες-λασπολόγοι και μαζί με αυτούς και οι αβανταδόροι-δημόσιοι υπάλληλοι, οι οποίοι αδιαφορούν ή μάλλον τους ενθαρρύνουν στο έγκλημά τους.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ