Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΦΥΤΙΚΗΣ & ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ Π.Ε.ΠΙΕΡΙΑΣ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Π.Ε.ΠΙΕΡΙΑΣ
«Πρόσκληση των εν δυνάμει δικαιούχων και των απορριπτόμενων Νέων Γεωργών της 704/2008 (2η Πρόσκληση) για παραλαβή αποφάσεων έγκρισης και Απόρριψης»


Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Πιερίας ενημερώνει
τους ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ και τους ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΜΕΝΟΥΣ του Προγράμματος των Νέων Γεωργών (Μέτρο 112 του ΠΑΑ 2007 – 2013 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών») ότι από την ΤΡΙΤΗ 30/9/2014 μπορούν να προσέρχονται στο γραφείο 7 της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της ΠΕ Πιερίας ώστε να προβούν:

  1. ΟΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ: στην ΠΑΡΑΛΑΒΗ – ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΠΡΑΞΗΣ προσκομίζοντας (α)·Ταυτότητα, (β) Εκκαθαριστικό (γ) Φωτοτυπία (2 αντίτυπα) Βιβλιαρίου Τραπέζης με 1ο το όνομα του δικαιούχου

  1. ΟΙ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΜΕΝΟΙ στην ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ προσκομίζοντας  Ταυτότητα, και έχοντας δυνατότητα υποβολής ένστασης 20 ημέρες από την ημέρα υπογραφής της απόφασης απόρριψης.


Οι ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ νέοι γεωργοί θα είναι σε αναμονή και προς το παρόν ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΑ η παρούσα πρόσκληση. (Σημ. ήδη το ΥΠΑΑΤ ανακοίνωσε ότι θα ενταχθούν και οι επιλαχόντες)


Για περισσότερες Πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται:

1. Στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε. Πιερίας (γραφείο7).
2. Στα γραφεία Μελετητών τους οι οποίοι έχουν ενημερωθεί ηλεκτρονικά.