Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Ευριπίδης Μπίλλης: Ανήθικος πόλεμος εις βάρος των ΑΝΕΛ και του Πάνου Καμένου

Ο γράφων δεν είναι μέλος των ΑΝΕΛ. Θεωρώ όμως καθήκον μου, εν όψει των επερχομένων και των μέχρι σήμερα εξοντωτικών για τον Ελληνισμό μέτρων να επισημάνω και να υπενθυμίσω τα εξής:
  • Οι ΑΝΕΛ και ειδικότερα ο Πάνος Καμμένος υπήρξε μέχρι σήμερα απόλυτα συνεπής στις Εθνικές του Θέσεις.
 
  • Είναι προφανές ότι τυχόν ρυθμιστικός ρόλος των ΑΝΕΛ σε μία μελλοντική κυβέρνηση θα ήταν ότι χειρότερο για τους νυν και ίσως μελλοντικούς καταστροφείς του Ελληνισμού.
  • Για τον λόγο αυτόν φτάσαμε ακόμα και ο κατά τεκμήριο υπεράνω κομμάτων Πρόεδρος της Δημοκρατίας να «περιποιείται» τον Πάνο Καμμένο με κοινοποίηση με ένα Φαξ της προεδρίας το δήθεν κατά τον Πάνο Καμμένο κείμενο επιστολής του προς αυτόν. Που και αν ακόμα υπήρχε η επιστολή αυτή, ήταν  προφανής ο σκοπός του κ Παπούλια να πλήξει τον Πάνο Καμμένο.
 
  • Ο Πάνος Καμμένος κατηγόρησε τότε ευθέως την Προεδρία για την πλαστότητα της επιστολής (δεύτερο συνημμένο) 
     
    Δείτε συνημμένα (δύο πρώτα συνημμένα) την «επιστολή» αυτήν που ο κ Παπούλιας διένειμε μέσω Φαξ της Προεδρίας.  
 
    Ο γράφων  την είχε αναλύσει τότε και είχε βρει ότι περιέργως στην «επιστολή» είχαν χρησιμοποιηθεί δύο ειδών γραμματοσειρές υπολογιστή.
     
    Στο τρίτο συνημμένο μπορείτε να δείτε την κατά τον κ. Καμμένο, πραγματική του συζήτηση του με τον κ. Παπούλια.
  • Θυμηθείτε (είναι μοναδικό στα χρονικά) το άχτι και τον  προπηλακισμό των ΑΝΕΛ από τον απαράδεκτο  «δημοκράτη» της κατάστασης Χατζηνικολάου, στο πρόσωπο του εξαιρετικού πολιτικού Καθηγητή Μαρυάς:  ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΖΕΙ ΑΝΕΛ ΜΕΣΩ ΜΑΡΙΑ,https://www.youtube.com/watch?v=ys7Y-0WoFjY , Χατζηνικολάου: Μας ψεκάζουνε Αυτή είναι η δημοκρατία μας (είχε το θράσος να το πει ο ίδιος με την αποχώρηση του κ Μαρυά). 
     
    Δείτε και στο τέταρτο συνημμένο, «πολιτικούς» και δημοσιογράφους να ακούουν τον απαράδεκτο νεοταξικό σαφώς και θρασύτατο υβριστή Χατζηνικολάου, ως «σεμναί παρθέναι» να το υπολαμβάνουν μειδιόντες,  χωρίς να αισθάνονται ντροπή και να αντιδρούν για τα συμβαίνοντα.  Άλλο ένα αίσχος.
  • Δείτε τι πόλεμος έγινε στους ΑΝΕΛ από τα μνημονιακά ΜΜΕ κατά τις πρόσφατες ευρωεκλογές. ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ – Το νέο σποτ των Ανεξάρτητων Ελλήνων, https://www.youtube.com/watch?v=8lxa5dfTnLs  

  • Δείτε το σποτ των ΑΝΕΛ που δεν μετέδιδαν με το έτσι θέλω τα μνημονιακά ΜΜΕ, Το απαγορευμένο σποτ των ΑΝΕΛ που δεν παιζότανε για δύο εβδομάδες,https://www.youtube.com/watch?v=IJT73Tx2Ia0 
 
  • Τέλος θυμηθείτε αυτόν που προδίδοντας κατά τη γνώμη τον Ελληνισμό προσπάθησε να πλήξει  τους ΑΝΕΛ και επέστρεψε στη ΝΔ αφού πρώτα έριξε ένα σωρό λάσπη εναντίον του κ Καμμένου (Μαρκόπουλος)
 
  • Θυμηθείτε επίσης αυτούς που μάλλον εκβιαζόμενοι κατάλληλα ή για άλλους λόγους απεχώρησαν από τους ΑΝΕΛ για να τους πλήξουν.
 ( Η κοινοβουλευτική ομάδα Καμμένου είχε 20 έδρες. Τώρα έχει 13)
  • Και θυμηθείτε τον συνεχή πόλεμο λάσπης που υπέστη για διάφορα ο κ Καμμένος και την συνεχή δικαστική του δικαίωση Τη συνεχή επίσης δικαστική του δίωξη από την οικογένεια Παπανδρέου και άλλους και την δικαίωση του πάντα από τη Ελληνική δικαιοσύνη
 
Όλα τα ανωτέρω δείχνουν ότι η παρούσα κατοχή φοβάται τον Καμμένο και προσπαθεί να τον εξουδετερώσει πάση θυσία χρησιμοποιώντας κάθε μέσο. Και δυστυχώς κάτι παρόμοιο έκανε και ο κ Παπούλιας παρασυρθείς ίσως άγνωστο πώς.
Ευριπίδης Μπίλλης
Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ

Ψήφοι στις τελευταίες Βουλευτικές Εκλογές: 
Πάνος Καμμένος – 112.706
Αντώνης Σαμαράς – 37.248
Ευάγγελος Βενιζέλος – 36.309
Αλέξης Τσίπρας – 55.791 

ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ 



βίντεο :Συνέντευξη του Πάνου Καμμένου στην εκπομπή “Παρεμβάσεις” του BLUESKY 


http://justiceforgreece.wordpress.com