Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Αυτοκίνητα της Βmw North Club Hellas σταθμεύουν την Κυριακή στην Κατερίνη

Στο κέντρο της Κατερίνης, χαρίζοντας ένα πραγματικά εντυπωσιακό θέαμα, θα σταθμεύσουν την Κυριακή 19 Οκτωβρίου και ώρα 10:30 π.μ.  οι οδηγοί της Βmw North Club Hellas, στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Γνωρίστε τον Όλυμπο».


Ειδικότερα, η μεγάλη συνάντηση  του club  θα γίνει στον πεζόδρομο όπου έχουν προγραμματιστεί  όμορφα events και οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν τα υπέροχα αυτοκίνητα.

Την ερχόμενη Κυριακή λοιπόν, 19 Οκτωβρίου, στο κέντρο της πόλης, ο Δήμος Κατερίνης θα υποδεχθεί την ομάδα της Bmw και οι λάτρεις της Bmw και όχι μόνο, θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα οχήματα και να γνωριστούν με  τα μέλη του δραστήριου club.


Εξάλλου, το Σάββατο 18 Οκτωβρίου, οι οδηγοί θα βρεθούν στις 12:30 μ. σε γνωστό πολυκατάστημα,  στο 1ο χλμ. ΠΕΟ Κατερίνης-Θεσσαλονίκης λίγο πριν την Κατερίνη, όπου εκεί ο ιδιόκτητης της εταιρίας θα καλωσορίσει τα πληρώματα στο Νομό Πιερίας προσφέροντας πλούσιο μπουφέ.

Στις 14:00 -14:30 είναι προγραμματισμένη αναχώρηση για το Λιτόχωρο.

Στις 15:00 ακολουθεί επίσκεψη στα Πριόνια Ολύμπου.

Το απόγευμα του Σαββάτου ο Δήμος Δίου - Ολύμπου θα υποδεχθεί την ομάδα της Bmw στο πάρκο Λιτοχώρου και θα ακολουθήσει ένα μεγάλο event.

Στης 19:30 η ομάδα της BMW θα  ξεναγηθεί  στο Ναυτικό μουσείο Λιτόχωρου.

Την ευθύνη της διοργάνωσης του διημέρου στην Πιερία, έχουν η Βmw North Club Hellas, ο Δήμος Κατερίνης, ο Δήμος Δίου – Ολύμπου, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ926 Απόστολος Λάγιος και η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Σκοτίνας.