Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

O ΤΟΜΕΑΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΤΟΥ ΙΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ FARCOM ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ

Συνεργασία με την Farcom ξεκινά ο τομέας Ομορφιάς του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης με την έναρξη των τμημάτων του.

Με προϊόντα υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας, με τιμές πολύ ανταγωνιστικές και με
σεβασμό απέναντι στους πελάτες, τους συνεργάτες και τους εργαζόμενούς της, η Farcomκατόρθωσε να φτάσει σήμερα στην πρώτη θέση των ελληνικών εταιριών παραγωγής και εμπορίας καλλυντικών προϊόντων. Με όραμα τη συνεχή εκπαίδευση των πελατών της, επιλέγειαποκλειστικά το Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ για πολύπλευρη συνεργασία αορίστου χρόνου.

Βασικός άξονας της συνεργασίας είναι  η ουσιαστική εκπαίδευση των σπουδαστών είτε μέσα από την πρακτική καθημερινή χρήση των προϊόντων της εταιρείας  στα υπερσύχρονα εργαστήρια ομορφιάς του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης, είτε μέσα από προγραμματισμένες εκπαιδευτικές επισκέψεις στο εργοστάσιο της Farcom, είτε μέσω επαγγελματικών σεμιναρίων και παρουσιάσεων εξειδικευμένου προσωπικού της Farcom προς τους σπουδαστές αλλά και της πρακτικής άσκησης που παρέχει η εταιρία σε σπουδαστές και αποφοίτους όλων των ειδικοτήτων του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ.


Η Farcom με τη συμβολή της θα συμπαρασταθεί ως πολύτιμος αρωγός στην επίτευξη των πολυδιάστατων εκπαιδευτικών στόχων του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ. Οι κορυφαίοι συνδέονται με τους κορυφαίους!



Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ _ ΕΓΓΡΑΦΕΣ: Βαλαωρίτου 9, Τηλ. 2310552406