Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Αετός Καταλωνίων-Ερμής Εξοχής 0-0 HD 4η Γ' ΕΠΣ Πιερίας 1-11-2014 Τhe best of

Του Κολίτση Νίκου
Λευκό ποδαρικό, ισόπαλο χωρίς τέρματα, έκανε ο Αετός Καταλωνίων, στο ντέρμπι των πρωτοπόρων με αντίπαλο τον Ερμή Εξοχής, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της
Γ' κατηγορίας της  ΕΠΣ Πιερίας, αγωνιζόμενος για πρώτη φορά τη φετινή χρονιά στη φυσική του έδρα.
Ανώτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, είχε την κατοχή και τις ευκαιρίες, ήταν όμως προβλέψιμος και αργός στην τελική προσπάθεια, με αποτέλεσμα η συμπαγής και καλά οργανωμένη άμυνα των φιλοξενούμενων να καταφέρει να διατηρήσει το μηδέν στην άμυνα και σε δύο περιπτώσεις στο 2ο ημίχρονο να απειλήσει σοβαρά να «κλέψει» το παιχνίδι και να φύγει με το διπλό από μία δύσκολη έδρα.
Μan of the match: ο κεντρικός αμυντικός του Ερμή Εξοχής Αμβροσιάδης Χ. ήταν ανίκητος στο ψηλό παιχνίδι και δέσποζε στην αμυντική γραμμή των φιλοξενούμενων με ψύχραιμες τοποθετήσεις και χαμηλά, με την πολύτιμη βοήθεια του σταθερού, για μία ακόμη φορά, τερματοφύλακα Αμβροσιάδη Ν., ενώ από τους γηπεδούχους ο επιτελικός μέσος Νταμπαλάκης Κ. ξεχώρισε με τις πρωτοβουλίες και τη δημιουργικότητά του, με τους Ζέρη Ηλ. -με πολλά ανεβάσματα σε box to box ενέργειες- και Φωτόπουλο Γ.  να κινούνται και πάλι σε υψηλό επίπεδο. Χρυσή αλλαγή για την Εξοχή θα μπορούσε να αποδειχθεί ο Βαρυτιμίδης Κ. που έδειξε πολύ καλά στοιχεία στο διάστημα που αγωνίστηκε, τεχνικής, προσποίησης και ανάπτυξης.
Highlights: η εκπληκτική απευθείας εκτέλεση κόρνερ στο δοκάρι του τερματοφύλακα της Εξοχής, η ζεστή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι των γηπεδούχων -με παρουσία και φίλων της Εξοχής στο γήπεδο- με πολλά μικρά παιδιά ανάμεσά τους,  το ίδιο το γήπεδο σε μία καταπληκτική τοποθεσία στην καρδιά ουσιαστικά ενός δάσους με πανοραμική θέα για τους θεατές από διαφορετικά σημεία, οι διαμαρτυρίες των παικτών της Εξοχής για τις αποφάσεις της διαιτητικής τριάδας, η ευφάνταστη κομπίνα στην εκτέλεση ενός φάουλ των παικτών του Αετού και οι κλασικές ευκαιρίες για γκολ που απώλεσαν οι παίκτες των Καταλωνίων με αποκορύφωμα αυτές στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Σε επαγγελματική ποιότητα εικόνας και ήχου.