Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Προκήρυξη πρόσληψης εκατό (100) νέων θέσεων Ερευνητών από τον Ελληνικό Γεωργικό Οργανισμό (ΕΛΓΟ) - ΔΗΜΗΤΡΑ

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η   Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Σ
Στο πλαίσιο της προσπάθειας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων  για την ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα της χώρας και την ανάπτυξη της αγροτικής έρευνας, ο
Ελληνικός Γεωργικός Οργανισμός (ΕΛΓΟ) - ΔΗΜΗΤΡΑ ανακοινώνει την προκήρυξη πρόσληψης εκατό (100) νέων θέσεων Ερευνητών που θα πλαισιώσουν τις δομές του.
Απαραίτητη προϋπόθεση για την κατάληψη θέσης Ερευνητή είναι η κατοχή Διδακτορικού διπλώματος και η ερευνητική εμπειρία - δημοσιεύσεις στα γνωστικά αντικείμενα που καλύπτουν όλους τους τομείς της αγροτικής παραγωγής. Συγκεκριμένα, οι θέσεις που προκηρύσσονται ανά θεματική ενότητα είναι: τριανταοκτώ (38) για τη φυτική παραγωγή, δέκα (19) τη ζωική παραγωγή & την κτηνιατρική έρευνα, δεκατρείς (13) τη δασική έρευνα, έντεκα (11) τους εδαφοϋδατικούς πόρους, οκτώ (8) την τεχνολογία τροφίμων, έξι (6) την αλιευτική έρευνα και πέντε (5) την αγροτική οικονομία.
Αναλυτικές πληροφορίες για τις προκηρυσσόμενες θέσεις καθώς και τα απαραίτητα για την πρόσληψη δικαιολογητικά δίνονται στην αναλυτική προκήρυξη.
H κατάθεση των δικαιολογητικών ανά γνωστικό αντικείμενο θα γίνει ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή ή εταιρία ταχυμεταφορών στη διεύθυνση: Αιγιαλείας 19 και Χαλεπά, Παράδεισος Αμαρουσίου Τ.Κ 151 25 Αθήνα και θα εσωκλείεται απαραίτητα και αρχείο σε 2 cd ή dvd σε μορφή pdf.
Πληροφορίες προκήρυξης



Τύπος θέσης: 

Ερευνητές

Τελική Ημερομηνία Υποβολής: 

Τετάρτη, 12 Νοέμβριος, 2014 (All day)
Πληροφορίες-επικοινωνία



Συμπληρωματικά στοιχεία επικοινωνίας: 

Πληροφορίες:
Όλγα Μπαϊρακτσή, τηλ.: 210-8175408
Σοφία Σταθά, τηλ.: 210-8175437.
Προέλευση Προκήρυξης
Ελληνικός Γεωργικός Οργανισμός (ΕΛΓΟ) - ΔΗΜΗΤΡΑ



Υποβλήθηκε στις 03/10/2014