Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Βουλευτής των 4.471 ψήφων και νομοταγής πολίτης ο νέος υπουργός Άμυνας Νίκος Δένδιας

Από megatv.com: “Ο Νίκος Δένδιας θα είναι ο νέος υπουργός Εθνικής Άμυνας αντικαθιστώντας τον Δημήτρη Αβραμόπουλο με την μετακίνηση να προκαλεί και την έλευση του Κώστα Σκρέκα στην ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης.

Συνεργάτες του πρωθυπουργού ανέφεραν ότι το προφίλ του κ. Δένδια έχει κύρος, εμπειρία και μπορεί να εκπροσωπήσει τη χώρα επάξια στο εξωτερικό. Για τον Κώστα Σκρέκα οι ίδιοι συνεργάτες έλεγαν ότι μέτρησε στην κρίση του πρωθυπουργού το γεγονός ότι είναι άνθρωπος της αγοράς.
Μετά τη συνάντησή του με τον Ευ. Μεϊμαράκη μπροστά στις κάμερες, τα συναισθήματά του είναι ανάμεικτα καθώς για πολλά χρόνια υπηρέτησε τον κοινοβουλευτισμό ενώ όπως είπε και από τη νέα του θέση θα υπηρετεί την πατρίδα.”
Και επειδή γίνεται αναφορά στην κοινοβουλευτική του θητεία θα ήθελα να σας θυμίσω ότι έγινε αντιπρόσωπος του Έθνους (βουλευτής) με … 4.471 ψήφους. Θα ήθελα επίσης να σας θυμίσω ότι ως υπουργός Δημόσιας Τάξης έχει μηνυθεί από τον Γιώργο Καρατζαφέρη για πολιτική παρέμβαση στο έργο της Δικαιοσύνης και από τον Δημήτρη Αντωνίου για έσχατη προδοσία λόγω κατάλυσης της διάκρισης των εξουσιών (ΠΚ 134 Αε), για Κατάχρηση Εξουσίας (ΠΚ 239), και για Άσκηση Βασανιστηρίων (κατά των προφυλακισμένων βουλευτών της ΧΑ) (ΠΚ 137Α-Γ). Δείτε την μήνυση κάνοντας κλικ ΕΔΩΓια την ίδια υπόθεση κατέθεσαν μηνυτήριες αναφορές και δικηγόροι  Θεσσαλονίκηςαλλά και η Δημιουργία Ξανά.
Ως συνήθως όμως, οι εναντίον του καταγγελίες δεν εξετάστηκαν από την δικαιοσύνη, και έτσι, μπορεί ανενόχλητος να αναλάβει όποια θέση κλειδί θέλει.