Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Έκτακτη είδηση: Ξεκίνησε προκαταρκτική εξέταση για τις ευρωεκλογές !

Στις 16 Ιουνίου 2014, παρουσιάστηκα στην Εισαγγελία Χαλκίδας και ζήτησα κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα αναφορικά με τη διαδικασία της εκλογής των 21 αντιπροσώπων του
ελληνικού έθνους στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Στις 14 Οκτωβρίου 2014 οι Αρχές με ενημέρωσαν ότι ξεκίνησαν προκαταρκτική εξέταση και στο πλαίσιο της, με κάλεσαν για περαιτέρω διευκρινίσεις. Κατόπιν τούτου, ετοίμασα το ακόλουθο υπόμνημα και σήμερα το κατέθεσα στην ανακρίτρια.
Προς: Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας και πάσα αρμόδια Εισαγγελική, Ανακριτική και Δικαστική Αρχή
Κοινοποίηση :
- ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ(ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΕΝΕΤΙΑΣ) του Συμβουλίου της Ευρώπης
- Επιτροπή Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

ΥΠΟΜΝΗΜΑ

Της
Χριστίνας Σαλεμή κατοίκου …… Δήμου Χαλκίδος 
Στην από 15 Ιουνίου 2014 αναφορά με αριθμό πρωτοκόλλου 3021/16-6-14
Στις 22 Οκτωβρίου 2014 κλήθηκα να καταθέσω υπέρ του νόμου και συγκεκριμένα να προσδιορίσω τις αξιόποινες πράξεις που προέκυπταν από αναφορά που έκανα στις 15.06.2014, σχετικά με το πoιοί είναι οι υπαίτιοι και υπό ποιές περιστάσεις (τόπος – χρόνος – τρόπος) αυτές τελέστηκαν. Καταρχάς ευχαριστώ τις Εισαγγελικές Αρχές για την απίστευτη για τα ελληνικά δεδομένα ταχύτητα με την οποία κινήθηκαν, καθώς και για το σεβασμό και την εμπιστοσύνη που έδειξαν ζητώντας την βοήθεια ενός πολίτη. Επειδή όμως τα περιστατικά που παρουσίασα στην αναφορά μου δεν σχετίζονται με ένα απλό έγκλημα που έγινε εις βάρος μου, αλλά με εγκλήματα κατά του πολιτεύματος, δεν ξέρω κατά πόσο θα είμαι σε θέση να ανταποκριθώ στις προσδοκίες. Το έγκλημα είναι τεραστίων διαστάσεων, έχει πολλές πτυχές και με ξεπερνά κατά πολύ, αφού ούτε νομικός είμαι, ούτε πρόσβαση σε όλα εκείνα τα στοιχεία που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στο προσδιορισμό των αδικημάτων και των υπαιτίων έχω. Γι΄ αυτό άλλωστε, έχοντας ως σημείο έναρξης την αναφορά και τις αποδείξεις που προσκόμισα, ζήτησα την διεξαγωγή εισαγγελικής έρευνας, τον εντοπισμό εγκλημάτων που διώκονται αυτεπάγγελτα και την τιμωρία των ενόχων.
Ανταποκρίνομαι όμως ευχαρίστως στη πρόσκληση και στην αρχική αναφορά που έκανα, προσθέτω μερικά ακόμα στοιχεία και δίνω σύντομες εξηγήσεις για το πως έφθασα στο συμπέρασμα ότι τελέστηκε έγκλημα.
Λοιπόν :

ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ – Σύντομο ιστορικό



Διαβάστε τη συνέχεια εδώ