Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Ανακοίνωση του Συλλόγου Φίλων Ιστορίας Πιερικού

Ανακοίνωση του Συλλόγου Φίλων Ιστορίας Πιερικού
ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ - ΣΥΝΩΣΤΙΜΟΣ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ

Μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συγκυρία διαρκών επιτυχιών καταγράφουν τη φετινή χρονιά (και όχι μόνο) στα τμήματα, του μπάσκετ ο ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος και του βόλεϊ ο ΣΦΚ
Πιερικός.
Οι επιτυχίες τους αυτές είναι συνέχεια της πολύ καλής περσινής τους περιόδου, αλλά και απόρροια της συστηματικής και εποικοδομητικής δουλειάς που γίνεται σ' όλες τις ηλικιακές κατηγορίες των δύο Πιερικών Συλλόγων.

Η ανανεωμένη ανδρική ομάδα μπάσκετ του Πιερικού Αρχέλαου διεκδικεί για άλλη μια χρονιά τον τίτλο της πρωταγωνίστριας ομάδας στο δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, με τη αξίωση να διευρύνει περαιτέρω το σερί των τριών συνεχόμενων νικών της. Ο φίλαθλος κόσμος της Πιερίας δεν πρέπει να ξεχνά ότι ο Πιερικός Αρχέλαος είναι το μπασκετικό εκκολαπτήριο πολλά υποσχόμενων αθλητών παγκόσμιας εμβέλειας, με πιο χαρακτηριστική την περίπτωση του Γιώργου Τσαλμπούρη, ο οποίος από το φετινό καλοκαίρι αγωνίζεται στο Αμερικανικό κολεγιακό πρωτάθλημα, με τη φανέλα του Iowa State University!

Η νεοφώτιστη ανδρική ομάδα βόλει του Πιερικού μπήκε με φόρα στα «βαθιά νερά» του 3ου ομίλου της Α2 και με περίσσια αυτοπεποίθηση, δύναμη και θράσος, φιγουράρει στις πρώτες θέσεις τις βαθμολογίας, κατακτώντας τέσσερις νίκες στις πρώτες πέντε αγωνιστικές!

Προτρέπουμε λοιπόν τον φίλαθλο κόσμο της Κατερίνης και τις Πιερίας γενικότερα, να δηλώνει αδιάκοπα «παρών» στις αγωνιστικές εκδηλώσεις των ομάδων και με την ενεργό συμμετοχή του να υποστηρίξει με θέρμη τις σπουδαίες εμφανίσεις του μεγαλύτερου εκπροσώπου της Πιερίας: ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΑΙ ΕΝΔΟΞΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΜΑΣ!
Από τον ΣΦΙΠ (www.pierikos.info)

Αγαπάς τον ΠΙΕΡΙΚΟ, αγαπάς την ΙΣΤΟΡΙΑ του!