Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Ο Ψαρράς είχε προαναγγείλει τις διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής - Μούγκα μετά τις αποκαλύψεις - Δηλώσεις Ματθαιόπουλου

Ο Ψαρράς είχε προαναγγείλει τις διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής - Μούγκα μετά τις αποκαλύψεις

Καθότι κατά ομολογία του ίδιου του Ψαρρά, σε συνέντευξή του, ότι “παρακολουθεί εδώ και
πολλά χρόνια (πάνω από 25) τη δράση της Χρυσής Αυγής μαζί με τους συνεργάτες του στη δημοσιογραφική ομάδα «Ιός»”, και συνεπώς διαβάζει ανελλιπώς την σελίδα μας, να απευθύνουμε ένα ερώτημα προς τον ίδιο: Γιατί κάνει «μούγκα στην στρούγκα» για τις αποκαλύψεις περί του «γερμανικού βιβλίου»;

Ξέραμε, έως τώρα, ότι ο Ψαρράς είχε κυκλοφορήσει μέσω του συριζάτου ιδρύματος «Ρόζα Λούξεμπουργκ», ένα βιβλίο χρηματοδοτημένο από το γερμανικό υπουργείο εξωτερικών, δηλαδή απευθείας από την Μέρκελ. Επρόκειτο για ένα συνονθύλευμα ψευδών, ανακριβειών και ανοησιών, την συρραφή των οποίων ανέλαβε ο Ψαρράς, την εκτύπωση και την βιβλιοδέτηση ανέλαβε η Μέρκελ, την διάθεση ο ΣΥΡΙΖΑ και την διαφήμιση οι «νταβατζήδες».



Όμως, όπως γράψαμε και πριν μερικές ημέρες, υπάρχει και ένα άλλο βιβλίο του Ψαρρά, το οποίο εκδόθηκε τον Σεπτέμβριο του 2013, συνεπώς μπορούμε ευκόλως να συμπεράνουμε ότι γράφτηκε νωρίτερα, ήτοι τον Αύγουστο του 2013 ή και νωρίτερα. Όμως ο Σεπτέμβριος του 2013 είναι η απαρχή των πολιτικών διώξεων εναντίον της Χρυσής Αυγής, γεγονός που σημαίνει ότι το βιβλίο είχε γραφτείΠΡΙΝ τις διώξεις, ΠΡΙΝ ακόμα βγει ο Βορίδης και μιλήσει για εφαρμογή του άρθρου 187 περί εγκληματικής οργανώσεως.

Θυμίζουμε τις δηλώσεις του Βορίδη στις 16 Σεπτεμβρίου, τις οποίες είχε «προλάβει» ο Ψαρράς:

Το βιβλίο αυτό που αναφέρουμε εκδόθηκε αποκλειστικά και μόνο στα γερμανικά και στο ακροτελεύτιο κεφάλαιό του γράφει: "Οι περισσότεροι νομικοί συμφωνούν ότι η οποιαδήποτε μορφή ευθείας απαγορεύσεως θα έρθει σε σύγκρουση με το Ελληνικό Σύνταγμα, διότι αυτό δεν διαθέτει αρμόδιο όργανο. Εξάλλου ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος έχει ήδη λάβει σχετική θέση, αναφερόμενος στην κοινή: Στην περίπτωση μίας απαγορεύσεως το κόμμα του απλά θα επέλεγε ένα νέο όνομα και θα συνέχιζε την πολιτική του. Μερικοί νομικοί αναφέρονται στη δυνατότητα εφαρμογής του άρθρου 187 του Ποινικού Κώδικα, που αφορά εγκληματικές οργανώσεις και έχει εφαρμοστεί πολλές φορές, αλλά όχι έως τώρα στην περίπτωση μιας εθνικοσοσιαλιστικής οργάνωσης."

Το παρόν απόσπασμα αποδεικνύει άνευ οποιασδήποτε αμφιβολίας πως ο εν λόγω διακατέχεται από ένα βαθύ σύμπλεγμα που επάγει μία ακόμα βαθύτατη εμπάθεια εναντίον της Χρυσής Αυγής, ως εκ τούτου είτε είναι αναξιόπιστος ως μάρτυρας (τουλάχιστον), είτε διατέλεσε μεταφορέας εντολών, γεγονός που φανερώνεται από το ΓΕΓΟΝΟΣ ότι τα γραφόμενά του έγιναν λίγες μέρες ΜΕΤΑλεγόμενα του Βορίδη, που δήθεν αποστρέφεται, αλλά συνεργάζεται μαζί του.

Μιας και λοιπόν ο Ψαρράς διατρανώνει ότι «έχει διαβάσει πιο πολύ για τη Χρυσή Αυγή και από τα ίδια τα μέλη», επαναλαμβάνουμε το ερώτημα: Γιατί «μούγκα στην στρούγκα»; Και ένα δεύτερο ερώτημα: Γιατί το βιβλίο δεν βγήκε και στα ελληνικά; Μήπως επειδή αμέσως μετά έγιναν πραγματικότητα όσα γράφονται εκεί μέσα και ήθελες να κρύψεις την ύπαρξή του;


Περιμένοντας την Μέρκελ!

Το εξώφυλλο του βιβλίου:


Η σελίδα που αναφέρει τον μήνα έκδοσης:








Με επικοινωνιακά τεχνάσματα προσπαθεί να παραμείνει στην εξουσία ο καταρρέων Σαμαράς


Η πολυδιαφημισμένη έξοδος από το μνημόνιο αποτέλεσε για την συγκυβέρνηση τον επικοινωνιακό βραχίoνα στην προσπάθεια της να παραμείνει στην εξουσία και να εξαπατήσει τους Έλληνες ψηφοφόρους που τόσα χρόνια έχει εξαθλιώσει με τα μνημονιακά της μέτρα. Η Ευρώπη όμως γνωρίζει πολύ καλά πως η έξοδος από το μνημόνιο και το τέλος της εφαρμογής των μέτρων είναι κάτι εκτός διαπραγμάτευσης από τους τοκογλύφους, που στο πρόσωπο του πρωθυπουργού βλέπουν ένα εργαλείο που επιτέλεσε τον σκοπό του κι οδεύει προς... απόσυρση.

Μοναδικό μέλημα των τραπεζιτών που εξουσιάζουν τη χώρα μας είναι η αντικατάσταση του Σαμαρά από έναν εξίσου πρόθυμο πρωθυπουργό που, αντικαθιστώντας τον, θα ολοκληρώσει το πρόγραμμα εφαρμογής των «μεταρρυθμίσεων».

Ο μνημονιακός πρωθυπουργός έχει αντιληφθεί ότι εγκαταλείπεται από τους μέχρι πρότινος προστάτες του (διεθνείς τοκοφλύφοι, καναλάρχες, εγχώριοι τραπεζίτες) και με ανούσια νομοσχέδια και τροπολογίες προσπαθεί να ανατρέψει το εις βάρος του αρνητικό κλίμα.

Διανύουμε τις τελευταίες ημέρες της χούντας Σαμαρά-Βενιζέλου και αυτές οι νομοθετικές «πρωτοβουλίες» δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια ύστατη προσπάθεια παραμονής στην εξουσία με δήθεν ευνοϊκές παραχωρήσεις προς τους υπερφορολογημένους Έλληνες που εξαθλιώνονται από τα μνημόνια.

Η λύση είναι μία: άμεση προσφυγή στις κάλπες και καταγγελία του μνημονίου από μια εθνική και ανεξάρτητη κυβέρνηση.

Ο βουλευτής Σερρών της Χρυσής Αυγής, Αρτέμης Ματθαιόπουλος έκανε την ακόλουθη σχετική δήλωση: "Η συγκυβέρνηση αφού εξάντλησε κάθε περιθώριο στήριξης από τους διεθνείς τοκογλύφους οδεύει τώρα προς την ολοκληρωτική κατάρρευσή της. Δυστυχώς όμως μαζί της καταρρέει και μια ολόκληρη κοινωνία, η οποία υποφέρει καθημερινά από τα δυσβάσταχτα μνημονιακά δεσμά. Απαιτούμε την άμεση προσφυγή στις κάλπες για να αποφασίσει ελεύθερα ο Ελληνικός Λαός για το μέλλον του ".