Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

ΓΕΡΜΑΝΙΑ. Ενώθηκαν αντίπαλοι Αντιναζι Χούλιγκαν εναντίων Ισλαμοφασιστών !

Η Τζιχαντ ένωσε τους Χούλιγκανς !
Φίλαθλοι από αντίπαλα ποδοσφαιρικά σωματεία έκαναν ανακωχή προσωρινά από το αμοιβαίο «μίσος» τους για τον άλλον, για να ενωθούν ενάντια σε έναν κοινό εχθρό:
Τους φονταμενταλισες που θέλουν να επιβάλουν τον ισλαμικού νόμου της Σαρία στη Γερμανία ! ! !
Η αστυνομία μάλιστα προέβλεψε ότι περισσότερα από 10.000 ατομα των δυο ομάδων θα συγκεντρώνοντας σε ένα αντι-Ιασλαμικό συλλαλητήριο στο Βερολίνο, και έτσι ακύρωσαν την εκδήλωση. Ανάλογες κινητοποιήσεις προγραμματίζονται για Φρανκφούρτη, Αμβούργο και Αννόβερο που επίσης προβλέπετε να απαγορευτούν
Μια ομάδα από περίπου 5.000 χούλιγκαν του ποδοσφαίρου από όλη τη Γερμανία συγκεντρώθηκαν στη δυτική πόλη της Κολωνίας, στις 26 Οκτωβρίου για να διαμαρτυρηθούν για την εξάπλωση του ριζοσπαστικού Ισλάμ στη χώρα.
Η πορεία οργανώθηκε από μια νέα πρωτοβουλία που ονομάζεται «χούλιγκαν εναντίον σαλαφιστών» στα γερμανικά HoGeSa από το «Hooligans gegen Salafisten».
Η συμμαχία έχει τις ρίζες της σε ένα κρυφό φόρουμ στο Διαδίκτυο που ονομάζεται GnuHoonters (ομόηχη της «Νέοι κυνηγοί») που δημιουργήθηκε το 2012 από 17 διαφορετικές ομάδες χούλιγκαν από όλη τη Γερμανία.
Το 2013, περίπου 300 μέλη της GnuHoonters δημιουργήσαν ένα άλλο κρυφό φόρουμ στο Διαδίκτυο που ονομάζεται «Επειδή οι ​​Γερμανοί εξακολουθούν να τολμούν» (noch trauen Weil Deutsche sich), με στόχο την ανάπτυξη ενός σχεδίου δράσης για την καταπολέμηση των ηγετών των σαλαφιστών σκηνή της Γερμανίας.
Στις 28 Σεπτεμβρίου 2014, περίπου 300 μέλη HoGeSa συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο Ντόρτμουντ, μια πόλη στο γερμανικό κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας που έχει ένα μεγάλο μουσουλμανικό πληθυσμό. Παρόμοιες συναντήσεις είχαν επίσης πραγματοποιηθεί στις πόλεις του Έσσεν, το Μάνχαϊμ και τη Νυρεμβέργη.
Η ένταση της βίας σόκαρε πολλούς Γερμανούς και σχολιαστές μιλούν για το ποιοι είναι αυτοί οι «νέοι χούλιγκαν» και κατά πόσο αυτο το «απροσδόκητο φαινόμενο» προμηνύει σοβαρά προβλήματα στο μέλλον.
Εκπρόσωποι HoGeSa ζητήσαν συγγνώμη για τη βία στην Κολωνία, λέγοντας ότι «δεν πήγαν όλα σύμφωνα με το σχέδιο» και ότι έμαθαν από τα λάθη τους.
Την ίδια στιγμή, οι ηγέτες HoGeSa επιμένουν ότι η ομάδα είναι «απολιτική» και δεν συνδέεται με οποιαδήποτε κομματική οργάνωση, συμπεριλαμβανομένων των νεο-ναζιστικού κινήματος της Γερμανίας. «Στεκόμαστε πίσω από τον αγώνα μας,»είπε ένας από τους διοργανωτές της εκδήλωσης φώναξε σε ένα μεγάφωνο. «Δεν είμαστε ακροδεξιοί», πρόσθεσε.
Αλλά οι μεγάλοι αριθμοί των νεο-Ναζί λέγεται ότι συμμετείχαν στη συγκέντρωση, πυροδοτώντας φόβους ότι οι ακροδεξιοί επιδιώκουν να καπελώσουν τους χούλιγκαν
Η εφημερίδα Die Zeit ανέφερε ότι οι ανώτεροι ηγέτες από το νεο-ναζιστικό Εθνικό Δημοκρατικό Κόμμα της Γερμανίας [NPD] συμμετείχαν στην διαδήλωση της Κολωνίας και προσφέρθηκαν να βοηθήσουν «επαγγελματικα» το κίνημα HoGeSa.
Πάντως μετά τα γεγονότα στην Συρία και στο Ιράκ από το ISIS πολλοί Ευρωπαίοι πολίτες βλέπουν την εισροή μουσουλμάνων μεταναστών με καχυποψία.