Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Τελετή μνήμης για τον σφαγέα Κεμάλ στην προσφυγομάνα Θεσσαλονίκη - Το μήνυμα του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου στην εφημερίδα "Εμπρός"

Τις ίδιες ακριβώς ημέρες κατά τις οποίες η Τουρκία παραβίαζε την εθνική κυριαρχία τόσο
της Ελλάδος, όσο και της Κύπρου και έφτανε στο σημείο με μία πρωτοφανή πρόκληση να δηλώνει επίσημα ότι έχει θέσει κανόνες εμπλοκής στα πολεμικά της πλοία, την ίδια ακριβώς περίοδο μια τουρκική φιέστα ελάμβανε χώρα στη Θεσσαλονίκη.

Έχει χαθεί πλέον κάθε έννοια εθνικής αξιοπρέπειας σε αυτήν την χώρα. Ζώντας μέσα στην εξαθλίωση του κράτους του μνημονίου έχει εξαφανιστεί φαίνεται κάθε ίχνος πατριωτισμού, έχει διαγραφεί κάθε αιματηρή ιστορική μνήμη. Για όσους δεν το γνωρίζουν, στις 10 Νοεμβρίου του 2014, πριν λίγες ημέρες, δηλαδή, έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη μία τουρκική φιέστα, η οποία αποτελούσε ταυτόχρονα και μία μεγάλη πρόκληση στην εθνική μνήμη! Η 10η Νοεμβρίου είναι για το τουρκικό κράτος η επέτειος του θανάτου του σφαγέα του Ελληνισμού, Μουσταφά Κεμάλ.

Γιορτές όμως δεν έγιναν μόνον στην Τουρκία, έγιναν και στην Θεσσαλονίκη. Όπως εγράφη και δημοσιεύθηκε στον τύπο, περισσότεροι από τρεις χιλιάδες Τούρκοι είχαν δημιουργήσει το αδιαχώρητο εντός και εκτός του τουρκικού προξενείου στην Θεσσαλονίκη, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της συμπρωτεύουσας, προκειμένου να τιμήσουν την μνήμη του Κεμάλ. Και αυτό συνέβη σε μία πόλη της οποίας ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού, εάν όχι το μεγαλύτερο, αποτελείται από απογόνους ξεριζωμένων Ελλήνων από τον σφαγέα Κεμάλ, από τον Πόντο, τη Σμύρνη, την Κωνσταντινούπολη και άλλες πόλεις της Μικράς Ασίας.

Όπως έγινε γνωστό, η κυκλοφορία έκλεισε και η οδός Αγίου Δημητρίου είχε αποκλειστεί από 80 τουριστικά λεωφορεία που ήλθαν από την Τουρκία για να τιμήσουν στον χώρο του τουρκικού προξενείου, ο οποίος θεωρείται η κατοικία του Κεμάλ, τη μνήμη του σφαγέα των Ελλήνων! Μάλιστα, για όσους δεν μπορούσαν, και δεν ήταν δυνατόν να μπορούν λόγω του πλήθους να ευρίσκονται στον χώρο του προξενείου, είχαν τοποθετηθεί στους γύρω δρόμους γιγαντοοθόνες! Αξίζει να σημειωθεί ότι το γεγονός αυτό δεν προβλήθηκε από κανέναν από τους λεγόμενους μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς των “νταβατζήδων”. Γιατί αλήθεια αυτή η σιωπή; Είναι προφανές. Για να μη προκαλέσουν τους Έλληνες εκείνους, στους οποίους έχει απομείνει ακόμα εθνικό φιλότιμο και οι οποίοι θα αγανακτούσαν με την ανθελληνική αυτή γιορτή μέσα σε μια ελληνική πόλη.

Σκεφτείτε να αποφάσιζαν οι Έλληνες να τιμήσουν την μνήμη του Αγίου Χρυσοστόμου Σμύρνης, ο οποίος σφαγιάστηκε από τις ορδές του Κεμάλ, μέσα στην ίδια την Σμύρνη. Κάτι τέτοιο όχι μόνον δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί, αλλά ούτε θα το σκεφτόταν κανείς στο κράτος των ραγιάδων. Αντίθετα, για αυτήν την προκλητική τελετή προς τιμήν του σφαγέα των Ελλήνων, δεν υπήρξε καμμία αντίδραση και όχι μόνον…

Ιδιαίτερη ικανοποίηση για την επίσκεψη των τουριστών εξέφρασαν παράγοντες της οικονομικής ζωής της Θεσσαλονίκης με πρώτο και κορυφαίο τον θλιβερό Μπουτάρη. Φτου σας παλιοραγιάδες!

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ