Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Το “τέλος” του Μνημονίου και τα ατέλειωτα ψέμματα της Χούντας Σαμαρά και Βενιζέλου - Το μήνυμα του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Μαύρη προπαγάνδα από τα κανάλια των “νταβατζήδων”
Εάν κανείς ερχόταν σαν τουρίστας σε αυτή τη χώρα και είχε την δυνατότητα μέσω ενός μεταφραστού να παρακολουθήσει αυτά τα οποία παρουσιάζουν σαν ειδήσεις τα ΜΜΕ της
χώρας, θα μπορούσε κάλλιστα να πιστέψει ότι η Πατρίδα μας είναι μία χώρα ευημερούσα, η οποία πέρασε από μία οικονομική κρίση στο παρελθόν.

Είναι πραγματικά έξω από κάθε λογική η προπαγάνδα της χούντας του μνημονίου με αρχιερέα αυτόν τον ίδιο τον πρωθυπουργό Σαμαρά, ο οποίος χωρίς περίσκεψη, χωρίς αιδώ εμφανίζεται και λέει ότι επί τέλους μπήκαμε στην ανάπτυξη κι ότι το μνημόνιο τελειώνει, καθορίζοντας μάλιστα το τέλος στην λήξη του παρόντος έτους. Το γεγονός ότι βγαίνουν παράγοντες από αυτή την ίδια την Ευρωπαϊκή Ένωση, οι οποίοι τον διαψεύδουν δεν έχει για αυτόν την οποιαδήποτε σημασία. Το γεγονός ότι κάθε λίγο και λιγάκι στέλνουν email από τις Βρυξέλλες και αλλάζουν οι νόμοι από την μια μέρα στην άλλη και αυτό δεν έχει για αυτόν την οποιαδήποτε σημασία. Είναι απλά ένα λάθος… Λάθος όχι ως προς την ουσία, ότι δηλαδή η χώρα και το κοινοβούλιο αποφασίζει κατόπιν εντολών των ξένων τοκογλύφων, αλλά είναι λάθος γιατί δεν βρήκε τον τρόπο αυτό να το παρουσιάσει σαν απόφαση της ενταύθα εξουσίας.

Τελειώνει το μνημόνιο σύμφωνα με τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο, παρ’ όλα όσα είπε ο από αυτούς διορισμένος υπουργός των οικονομικών Χαρδούβελης. Ο οποίος Χαρδούβελης σε συνέντευξή του σε μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό δήλωσε ότι η Ελλάδα θα είναι κάτω από οικονομικό έλεγχο μέχρι να ξεχρεώσει το 75% του χρέους της. Και αυτό με την γλώσσα των αριθμών είναι δυνατόν να συμβεί, εάν συμβεί, στα επόμενα 20 ή 30 χρόνια. Όμως αυτά είναι λεπτομέρειες για την χούντα του μνημονίου. Αυτοί το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να λένε ότι το μνημόνιο τελειώνει, εάν δεν τέλειωσε ήδη στην αρρωστημένη τους φαντασία, και στην συνέχεια να βάζουν τους σε διατεταγμένη υπηρεσία προπαγανδιστές τους σε κανάλια και εφημερίδες να λένε και να γράφουν ότι το μνημόνιο τέλειωσε.

Παριστάνουν επί πλέον τους μάγους των αριθμών και λένε με περισσό θράσος ότι είχαμε το τελευταίο τρίμηνο… ανάπτυξη! Δεν λένε όμως ότι επί πέντε ολόκληρα χρόνια η χώρα βουλιάζει και ότι αυτή η ανάπτυξη δεν είναι τίποτε άλλο από το αποτέλεσμα του γεγονότος ότι φτάσαμε στον πάτο του βαρελιού και δεν πάει άλλο πιο κάτω. Έχουν το θράσος ακόμη να μιλάνε για ανεργία την στιγμή που η πραγματική ανεργία στην Ελλάδα έχει ξεπεράσει το 40% ενώ η επίσημη είναι στο 27%! Πώς είναι δυνατόν να έχει ανάπτυξη μία χώρα με τόσο μεγάλο δημόσιο χρέος και με τόσο υψηλή ανεργία; Μάλλον ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος έκαναν κυριολεκτικά το θαύμα και θα πρέπει να θέσουν υποψηφιότητα για το βραβείο του νόμπελ των οικονομικών.

Στην πραγματικότητα, το μνημόνιο όχι μόνον δεν τέλειωσε, αλλά δεν πρόκειται να τελειώσει ποτέ όσο εξουσιάζει τη χώρα μια ξενοκίνητη εξουσία. Οι αριθμοί οι οποίοι αφορούν τόσο το δημόσιο χρέος όσο και το καθεστώς του διεθνούς χρηματοπιστωτικού συστήματος καθιστούν ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΗ για την πατρίδα μας την οποιαδήποτε ανάκαμψη της οικονομίας με τα παρόντα δεδομένα. Αυτή μπορεί να επιτευχθεί μόνον με μία ολοκληρωτική σύγκρουση με τους παγκόσμιους τοκογλύφους, αλλιώς η Ελλάδα πάει χαμένη.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ