Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ «ΠΥΞΑΡΙ» - Σχετικά με το ΄΄Κατόπιν ενεργειών μου΄΄

ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ «ΠΥΞΑΡΙ» - Σχετικά με το ΄΄Κατόπιν ενεργειών μου΄΄
Λιτόχωρο, 28 Νοεμβρίου 2014
Αναφορικά με την ένταξη του έργου  «Κατασκευή Ταμιευτήρα Άρδευσης στην περιοχή
Πυξάρι της Δ.Κ. Καρίτσας», επισηένουμε ότι, τα πρώτα στάδια της μελέτης εκπονήθηκαν επι θητείας Γρηγόρη Παπαχρήστου, πρώην δημάρχου Δίου. Ο φάκελος ολοκληρώθηκε επι θητείας του αναπληρωτή δημάρχου Δίου – Ολύμπου Γεώργιου Φαρμάκη και κατατέθηκε για χρηματοδότηση στην Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής ‘’Ανταγωνιστικότητα – Μονάδα Β3’’ του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2007-2013, στις 10.11.2011 με αρ πρωτ 20880.
Η μελέτη ωρίμασε με την κατάθεση συμπληρωματικών στοιχείων στις 11.8.2014, επι θητείας Γεωργίου Παπαθανασίου. Το έργο εντάχθηκε για χρηματοδότηση στις 18-11-2014 (αρ πρωτ 18632) επι των ημερών του νέου δημάρχου Κώστα Δημόπουλου, επειδή η πρόταση κατέστη ώριμη, μετα την προσθήκη συμπληρωματικών εγγράφων, και κάλυπτε τις προδιαγραφές ένταξης στον Άξονα 3, Μέτρο 3.2.1 του Π.Α.Α. 2007-2013.
Ο Δήμαρχος Δίου – Ολύμπου, Κώστας Δημόπουλος, ευχαριστεί αυτούς που εμπράκτως συνέβαλαν στη διαδικασία εκπόνησης και ωρίμανσης της ενταγμένης πρότασης, δηλαδή: τις υπηρεσίες του Δήμου Δίου - Ολύμπου, που με υψηλό αίσθημα ευθύνης ετοίμασαν τον φάκελο του Έργου και το κατέστησαν επιλέξιμο, καθώς και όλους τους προαναφερόμενους αιρετούς του Δήμου για τις ενέργειές τους, για το μέρος τους αναλογεί, για την έγκριση αυτού του έργου πνοής για την αγροτική Δ.Ε. του Δίου.

Κατανοούμε την αγωνία του βουλευτού της Ν.Δ. κ. Κώστα Κουκοδήμου, που οσμίζεται άρωμα εκλογών, για αυτοπροβολή, πλην όμως δεν ειναι φρόνιμο ούτε αρμόζει στη δεκαετή εμπειρία του κ. βουλευτή στην πολιτική, να καταφεύγει στην τακτική του ‘’κατόπιν ενεργειών μου’’, με δημοσίευση αναληθών ανακοινώσεων στον τύπο σφετεριζόμενος στην ουσία τους αγώνες των υπηρεσιών, των συνεργατών του Δήμου και των αιρετών, ανεξαρτήτως παρατάξεων, που είχαν κοινή συνισταμένη .