Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Φιλανθρωπική Ποδοσφαιρική Εκδήλωση Παλαιμάχων Πιερικού

Την Δευτέρα 24 Νοεμβρίου, παραμονή του εορτασμού της Πολιούχου μας Αγίας Αικατερίνης, θα παίξουμε στο Στάδιο (Α΄ΔΑΚ΄ γήπεδο Πιερικού), με την μικτή Βετεράνων
Ποδοσφαιριστών Θεσσαλονίκης.
Θα βρεθούν στην πόλη μας φουρνιές μεγάλων ποδοσφαιριστών του ελληνικού ποδοσφαίρου απο την συμπρωτεύουσα, με παίκτες που στο παρελθόν φόρεσαν την φανέλα του ΠΑΟΚ, του Άρη, του Ηρακλή, του Απόλλωνα Καλαμαριάς, του Αγροτικού Αστέρα κλπ.
Μαζί μας θα είναι συνδιοργανωτής ο Σ.Φ.Κ. Πιερικός που θα μετέχει με τα τμήματα του σε όλη τη διοργάνωση, η οποία στόχο έχει να μαζέψει τρόφιμα για τα συσσίτια της Ιεράς Μητρόπολης μας στους άπορους συνδημότες μας.
Επίσης θα μετέχει η ομάδα ποδοσφαίρου του Συνδέσμου Διαιτητών Ν. Πιερίας και η μικτή Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών της περιοχής μας.
Τέλος το χρώμα και τη λάμψη σε όλο αυτό, θα δώσουν με την παρουσία τους οι μικροί ποδοσφαιριστές του Σ.Φ.Κ. Πιερικός, της Ακαδημίας Γιώτσα και της Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας Κατερίνης 2006 (PLAYZONE), σε παιχνίδια που θα παίξουν μεταξύ τους λίγο πριν ξεκινήσουν αυτά των μεγάλων.
Παίρνουμε λοιπόν μια μικρή σακούλα με τρόφιμα μακράς διαρκείας και πάμε να χαρούμε το ένδοξο ποδοσφαιρικό παρελθόν και το ελπιδοφόρο μέλλον, σε μια όμορφη διοργάνωση που στόχο έχει την ενίσχυση των συνανθρώπων μας...
Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πιερικού