Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

"Αποχή επ' αόριστον μέχρι να γίνει δωρεάν μεταφορά

Διατράνωσαν Γονείς, Μαθητές & Εκπαιδευτικοί στο σημερινό συλλαλητήριο, στη Βέροια
Κωστής Χαλάτσης

Την πρόθεσή τους να συνεχίσουν επ' αόριστον την αποχή από τα μαθήματα, που ξεκίνησαν από την Τετάρτη οι μαθητές σε πολλά σχολεία της Ημαθίας, λόγω της μη δωρεάν κάλυψης των μαθητικών δρομολογίων αλλά και των συνολικών προβλημάτων της εκπαίδευσης, διατράνωσαν από κοινού με γονείς και εκπαιδευτικούς σήμερα στις 11.30 το πρωί, στην πλ. Ωρολογίου, στο Πανεκπαιδευτικό Συλλαλητήριο που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Γονέων Ημαθίας στην πόλη της Βέροιας.
Τη στήριξη τους στην κινητοποίηση εξέφρασαν με σχετικούς χαιρετισμούς τους εκπρόσωποι, της ΕΛΜΕ Ημαθίας, της Ένωσης Εκπαιδευτικών Α/Θμιας & Β/Θμιας Βέροιας και Νάουσας, ενώ ομιλίες πραγματοποίησαν ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιώργος Αρβανίτης και μαθητής εκπρόσωπος του 15μελούς του 1ου ΓΕΛ Βέροιας.
2014-11-21-paidia-mathitika-dromologia-sillal-pl-orologiou7

Ακολούθως πραγματοποιήθηκε πορεία διαμαρτυρίας που κατέληξε στο κτίριο υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας όπου η Ομοσπονδία επέδωσε σχετικό ψήφισμα στον Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Καλαϊτζίδη, ο οποίος δεσμεύτηκε, παρουσία και του Αντιδημάρχου Παιδείας Γιώργου Σοφιανίδη, να μεταφέρει τα αιτήματα που συμπεριλαμβάνονται στο ψήφισμα, στο Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρ. Μακεδονίας που συνεδριάζει την ερχόμενη Δευτέρα.
ΟΜΙΛΙΕΣ – ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ


Διαβάστε τη συνέχεια εδώ