Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΙΤΡΟΥΣ κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ

 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος δέχθηκε σε συνάντηση συνεργασίας τον Σύλλογο Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Πιερικού.

Οι παλαίμαχοι ανακοίνωσαν στον Σεβασμιώτατο την πρόθεσή τους να διοργανώσουν φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα για την ενίσχυση του Συσσιτίου και του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Ιεράς Μητροπόλεως. Ο Μητροπολίτης αποδέχθηκε την πρόταση και εξέφρασε τις ευχαριστίες του.
Τη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου ο Σεβασμιώτατος μετέβη στο γήπεδο του Πιερικού, όπου κήρυξε τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των παλαιμάχων της Κατερίνης και των Βετεράνων της Θεσσαλονίκης.
Κατά τη διάρκεια της ολιγόωρης παραμονής του στο γήπεδο του Πιερικού, ο Μητροπολίτης συνάντησε και τους μικρούς ποδοσφαιριστές των παιδικών τμημάτων.
Ο Σεβασμιώτατος, σε κάθε ευκαιρία, ευχαρίστησε όλους για τη συμμετοχή τους στο φιλανθρωπικό έργο της Εκκλησίας, επισημαίνοντας ότι η φιλική ποδοσφαιρική συνάντηση συμπίπτει με την εορτή της Πολιούχου Αγίας Αικατερίνης, τη χάρη της οποίας επικαλέστηκε σε όλους τους παρόντες, ποδοσφαιριστές και θεατές.