Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Συμμετοχή της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. στην έκθεση CIPS 2014 στο Αζερμπαϊτζάν

Ο κ. Παναγιώτης Αρβανιτίδης  - Ιδιοκτήτης της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. με τον κ. Παντελή Αντάρ – Διευθυντή Εξαγωγών της OLYMPIA ELECTRONICS A.E.
 Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. που εδώ και 35 χρόνια δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη
καινοτόμων ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής, συμμετείχε στην έκθεση CIPS 2014, που πραγματοποιήθηκε από τις 22 έως τις 25 Οκτωβρίου 2014 στην πόλη Baku, του Αζερμπαϊτζάν στο Εκθεσιακό Κέντρο Caspian LLC.

Η έκθεση CIPS 2014 είναι έκθεση για την Ασφάλεια και την Προστασία και αποτελεί ένα σημαντικό μέσο προώθησης των επιχειρήσεων που συμμετέχουν αλλά και αποτελεσματικό μέσο για τους επισκέπτες της. Πρόκειται για μία έκθεση που είχε απόλυτη επιτυχία χάρη στις σοβαρές συνολικές προσπάθειες που κατέβαλαν οι διοργανωτές και στην άριστη συνεργασία των εκθετών.

Ο κ. Παναγιώτης Αρβανιτίδης  - Ιδιοκτήτης της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. με τον κ. Παντελή Αντάρ – Διευθυντή Εξαγωγών της OLYMPIA ELECTRONICS A.E.

Το περίπτερο της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. επισκέφτηκαν δυνητικοί πελάτες από το Αζερμπαϊτζάν αλλά και από την ευρύτερη περιοχή της Ευρασίας. Η Εταιρεία το τελευταίο διάστημα πραγματοποιεί ευρύτερο άνοιγμα στην αγορά της Ευρασίας διότι διαβλέπει σημαντικές επιχειρηματικές ευκαιρίες σε ότι αφορά την τόνωση των εξαγωγών της εκμεταλλευόμενη τους υψηλούς δείκτες οικονομικής δραστηριότητας των εκεί περιοχών. Το αξιοσημείωτο είναι ότι η έκθεση είχε πολλούς Έλληνες επισκέπτες, γεγονός που οφείλεται στην ενίσχυση της δραστηριοποίησης ελληνικών εταιρειών στο Αζερμπαϊτζάν το τελευταίο χρονικό διάστημα. Η έκθεση CIPS 2014 είναι διεθνούς κύρους και συνέβαλε σημαντικά στην ανάδειξη, προβολή και προώθηση των καινοτόμων προϊόντων της εταιρείας σε ένα ευρύ κοινό καταναλωτών και εμπόρων, ενώ άνοιξε νέους ορίζοντες για νέες  αγορές.

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. έχοντας ενισχύσει την ανταγωνιστική θέση στις αναπτυγμένες χώρες συνεχίζει να συμμετέχει σε εκθέσεις διεθνούς εμβέλειας με κύριο στόχο της την διείσδυσή της σε νέες δυνητικές αγορές.  Η επόμενη έκθεση προγραμματίζεται να είναι στο Ντουμπάι και είναι η έκθεση INTERSEC Ιανουάριος 2015 η οποία έχει εμβέλεια στις χώρες του Αραβικού Κόλπου.

ΛΕΖΑΝΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ: Ο κ. Παναγιώτης Αρβανιτίδης  - Ιδιοκτήτης της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. με τον κ. Παντελή Αντάρ – Διευθυντή Εξαγωγών της OLYMPIA ELECTRONICS A.E.