Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Χριστουγεννιάτικος αγώνας Αγάπης 2014 ALL STAR Play Futsal HD 24-12-2014 Live παρακάμερα Metrosport

 Του Κολίτση Νίκου
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Roadie Live με την παρακάμερα της Metrosport στο Χριστουγεννιάτικο αγώνα αγάπης 2014 Play Futsal, στο κλειστό Γυμναστήριο της Κατερίνης.


Απολαυστικές ατάκες, μίνι συνεντεύξεις, live προγνωστικά, mvp of the match, «προκλήσεις», «διαφωνίες» και «αντιπαραθέσεις» για πρώτη φορά στη διάρκεια του αγώνα, από All Starκαταξιωμένους ποδοσφαιριστές σε πανελλαδικό και τοπικό επίπεδο, από τη Super League μέχρι τις τοπικές κατηγορίες της ΕΠΣ Πιερίας, αλλά και προπονητές, διαιτητές, παρά την απαγόρευση δηλώσεων,  γυναίκα βουλευτή του νομού, εκπρόσωπο της αυτοδιοίκησης, ανθρώπους συλλόγων και φορέων ειδικής αγωγής, σε απρόσμενες ερωτήσεις,  αυθόρμητους διαλόγους και ανεπιτήδευτους αναπάντεχους ρόλους,  πέρα από τα συνηθισμένα στυλιζαρισμένα κλισέ των ημερών, που καταδεικνύουν περίτρανα ότι υπάρχουν άνθρωποι με καρδιά, συναίσθημα, χιούμορ και αυθορμητισμό.
Ανάμεσα στα άλλα και  γκολ, εντυπωσιακές φάσεις και ψαλιδάκια ποδοσφαίρου σάλας, πανηγυρισμοί νικητών και ηττημένων, χωρίς κύπελλα και διακρίσεις, γιατί αυτό που κατοχυρώνει το βαθμό πολιτισμού μιας κοινωνίας δεν είναι ο βαθμός ισότητας και ελευθερίας αλλά ο βαθμός συμμετοχής των πολιτών της. Άλλωστε το να δίνεις είναι το πιο δύσκολο κομμάτι. Τι κοστίζει αν προσθέτεις και ένα χαμόγελο; Jean de La Bruyère, Γάλλος συγγραφέας





Δημοσιογραφική κάλυψη/σχόλιο Κολίτση Νίκου