Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Σάββα Χιονίδη, για την επιλογή της ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ ως κορυφαίας Ελληνίδας αθλήτριας για το 2014

«Συγχαίρω θερμά,  την συμπολίτισσα μας, Κατερίνα Νικολαΐδου πρωταθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης  για την επιλογή της ως κορυφαίας Ελληνίδας αθλήτριας από τους Έλληνες
αθλητικούς συντάκτες του ΠΣΑΤ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου). Αυτή η τιμητική διάκριση αποδίδεται στην Κατερίνα Νικολαίδου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Αυτό το γεγονός από μόνο του δείχνει το ήθος και την ποιότητα της αθλήτριας του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης.

Η Κατερίνα συνεχίζει να μας κάνει περήφανους και να αποτελεί το φωτεινό παράδειγμα εργατικότητας, και αξίας αθλήτριας  και ανθρώπου, σε μια εποχή που οι αξίες και τα ιδανικά αμφισβητούνται.  Η Κατερίνα τιμάει την Κατερίνη, την Πιερία και όλη την Ελλάδα  και δείχνει σε όλους τους νέους της πόλης μας πως όποιος εργάζεται μεθοδικά και με συνέπεια στο τέλος οι κόποι του ανταμείβονται.

Θερμά συγχαρητήρια απευθύνω επίσης στους προπονητές και στους γονείς της για την στήριξη που της παρέχουν. Εύχομαι ολόψυχα στην πρωταθλήτρια μας, υγεία και δύναμη και να συνεχίσει αυτή την μεγάλη της πορεία με σημαντικότερες επιτυχίες στο μέλλον».