Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014

Εξιχνιάστηκαν άμεσα 3 κλοπές - διαρρήξεις σε εξοχικές κατοικίες στην Χαλκιδική

Συνελήφθησαν 3 άτομα και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών

Εξιχνιάστηκαν άμεσα, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου και του Αστυνομικού Τμήματος Κασσανδρείας Χαλκιδικής, συνολικά 3 κλοπές – διαρρήξεις σε εξοχικές κατοικίες, που έγιναν χθες (23-12-2014) τα ξημερώματα στην Ελάνη Χαλκιδικής.
Για την υπόθεση συνελήφθησαν χθες 3 ημεδαποί ηλικίας 53, 29 και 19 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.
Ειδικότερα, οι παραπάνω ενεργώντας από κοινού, τις βραδινές ώρες της 22 προς 23 Δεκεμβρίου 2014, διέρρηξαν συνολικά 3 εξοχικές κατοικίες στην περιοχή Ελάνης στην Χαλκιδική, από όπου αφαίρεσαν διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές.
Η άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών είχε ως αποτέλεσμα αρχικά να εντοπιστεί σε κοντινή απόσταση το όχημα ιδιοκτησίας του 53χρονου, μαζί με τα κλοπιμαία και διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, ενώ λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκαν οι παραπάνω σε περιοχές της Θεσσαλονίκης και συνελήφθησαν.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 53χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές, ενώ επιπλέον στην κατοχή του 29χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.
Το παραπάνω όχημα κατασχέθηκε ως μέσο τέλεσης των εγκληματικών πράξεων, ενώ τα κλοπιμαία θα αποδοθούν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.
Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Πολυγύρου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.