Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 4ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Συγχαρητήρια επιστολή της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για τη διάκριση των μαθητών του 4ου Γυμνασίου Κατερίνης και της υπεύθυνης καθηγήτριας, κας Εύας Κανάλη στο 2ο Διαγωνισμό Μαθητικής
Εφημερίδας

            Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου, εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στους μαθητές του 4ου Γυμνασίου Κατερίνης, για το 1ο βραβείο Καλύτερου Άρθρου για το περιβάλλον στο 2ο Διαγωνισμό Μαθητικής Εφημερίδας που διοργάνωσε το Δημοσιογραφικό Συγκρότημα «Μακεδονία» υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και με την υποστήριξη της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας. 
            Η κα Μαυρίδου τόνισε πως «είναι μεγάλη μας χαρά να τιμώνται με τόσο σημαντικές διακρίσεις τα σχολεία της Πιερίας και νιώθουμε ιδιαιτέρως υπερήφανοι που μία σχολική εφημερίδα, όπως τα «Τα Μαθητικά Νέα», του 4ου Γυμνασίου Κατερίνης, κατάφερε να ξεπεράσει τα σύνορα του τόπου μας» .
            Θερμά συγχαρητήρια αξίζει η υπεύθυνη της έκδοσης της εφημερίδας «Τα Μαθητικά Νέα», η φιλόλογος, Ευαγγελία Κανάλη, η οποία εκδίδει με τους μαθητές της εδώ και δεκατέσσερα χρόνια τη σχολική εφημερίδα και μάλιστα τιμήθηκε οχτώ φορές με το 1ο βραβείο.

            Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας και Θεματικής Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού εύχεται στους μαθητές και την υπεύθυνη καθηγήτριά τους να συνεχίσουν αυτή την αξιόλογη προσπάθεια και στο μέλλον να μας χαρίσουν ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες. Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, αλλά και η κα Μαυρίδου προσωπικά, θα είναι πάντα αρωγοί σε ανάλογες προσπάθειες που έχουν σκοπό να προάγουν τον πολιτισμό και το πνεύμα των νέων Πιεριέων.