Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ – ΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ: 74-62

Μεγάλη νίκη για τον Βατανιακό στο σαββατιάτικο παιχνίδι απέναντι στον ΑΟΚ Βεροίας. Από το πρώτο λεπτό φάνηκε οτι Κατερινιώτες είχαν αποφασιστικότητα και οτι δε θα υπέκυπταν
εύκολα. Οργανωμένοι και πειθαρχημένοι οι φιλοξενούμενοι ήθελαν άλλη μια νίκη για να μείνουν στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο και κανένας δε στοιχημάτιζε εύκολα στο νικητή.
Στο πρώτο δεκάλεπτο οι ομάδες βρίσκονταν κοντά στο σκορ, με μια μικρή υπεροχή των φιλοξενουμένων. Οι γηπεδούχοι στηρίζονταν στην καλή τους άμυνα και σε προσωπικές ενέργειες στην επίθεση. Κάπως έτσι κύλησε και το δεύτερο δεκάλεπτο με το ημίχρονο να λήγει 33-35. Στην επανάληψη, οι παίκτες του Φάνη Τσαϊτουρίδη έδειξαν μεγαλύτερο πάθος. Ξεκινώντας με δυνατή άμυνα πήραν το προβάδισμα του αγώνα και έχτισαν μια διαφορά 10 ποντων. Σημαντικό σημείο, στην αρχή του τετάρτου δεκαλέπτου, ήταν η αποβολή του Ιωσηφίδη με 2 τεχνικές ποινές, που αποπροσανατόλισε το παιχνίδι των φιλοξενούμενων. Οι Κατερινιώτες έκλεψαν μπάλες, πήραν τα ριμπάουντ και είχαν τον έλεγχο του ρυθμού του αγώνα. Από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Κανακίδης, Μπαλαρμάς, Βουτσακόπουλος.

Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 18-20, 15-15, 25-15, 16-12.

ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ (Τσαϊτουρίδης):Κοτσιμπέλης 2, Κανακίδης 7, Γαλανός 1, Μπαλαρμάς 28(1), Βουτσακόπουλος Αν. 16(3), Πόσιος, Φελεκίδης 4(1), Μαχαιρίδης, Κωστόπουλος 12, Τζήμας , Ανδρειάς 2, Ακερμανίδης.
ΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ: (Τούσας Θ.): Χρυσάφης 6(2), Καπνάς 3, Γιαννόπουλος 5, Γκάνας 14(4), Ουζούνης 4, Παππου 2, Ιατρού 3, Ιωσηφίδης 12(2), Χατζής 2, Γκεκόπουλος 10.