Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Συνελήφθησαν δύο άτομα για παράνομα τυχερά παίγνια στην Κατερίνη Πιερίας

Συνελήφθησαν χθες (27-12-2014) το απόγευμα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, 46χρονη ημεδαπή, προσωρινά υπεύθυνη καταστήματος
υγειονομικού ενδιαφέροντος και 52χρονος ημεδαπός πελάτης – «παίκτης» του καταστήματος, για διενέργεια παράνομων τυχερών παιγνίων.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο των τακτικών ελέγχων που διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης για την καταπολέμηση διενέργειας απαγορευμένων τυχερών παιγνίων, πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα, έλεγχος του προαναφερόμενου καταστήματος, ιδιοκτησίας 61χρονου ημεδαπού.
Κατά τη διάρκεια του αστυνομικού ελέγχου, κατελήφθη η 46χρονη προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος, να έχει εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία 29 ηλεκτρονικούς υπολογιστές και να έχει επιτρέψει στον 52χρονο «παίκτη» τη διενέργεια του τυχερού ηλεκτρονικού παιγνίου «ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ», που σχημάτιζε τρίλιζα και μονάδες πονταρίσματος .
Από το χώρο του καταστήματος κατασχέθηκαν δύο ηλεκτρονικοί υπολογιστές, ενώ ο 61χρονος ιδιοκτήτης απουσίαζε κατά την ώρα του ελέγχου και αναζητείται.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.