Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ

ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ – ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ
Σάββατο 6/12 στις 12:00μμ στην Καμάρα

Στις 6 Δεκεμβρίου του 2008 δολοφονήθηκε εν ψυχρώ ο 15χρονος μαθητής Αλέξης Γρηγορόπουλος στην Αθήνα από τον αστυνομικό Ε. Κορκονέα. Με αφορμή το περιστατικό αυτό το οποίο έδειξε για άλλη μια φορά σε όλους μας το αληθινό πρόσωπο της αστυνομίας και των κατασταλτικών μηχανισμών πυροδοτήθηκε μια ολόκληρη εξέγερση της νεολαίας, ενάντια στην αστυνομική βία και τρομοκρατία.
  Ο Δεκέμβρης εκείνος μας έδειξε ότι η οργή και η αγανάκτηση του κόσμου έχει την δύναμη να τα βάλει όχι μόνο με την αστυνομία και τα ΜΑΤ αλλά και με το ίδιο το κράτος και την κυβέρνηση αφού χρειάστηκαν παραπάνω από 2 εβδομάδες ανελέητου ανθρωποκυνηγητού, τρομοκρατίας, απειλών και συκοφαντιών για να κατευνάσουν της οργή της κοινωνίας και αυτό στην πραγματικότητα μόνο παροδικά.
  Πριν ένα χρόνο, η 13χρονη Σάρα στην προσπάθεια της  να ζεσταθεί χρησιμοποιώντας μαγκάλι, πνίγηκε από τις αναθυμιάσεις. Το ίδιο είχε συμβεί με 3 φοιτητές στη Λάρισα περσι, ο 19χρονος Θανάσης Καναούτης στο Περιστέρι, ο Παύλος Φύσσας που δολοφονήθηκε από τη Χρυσή Αυγή. Τελευταίο θύμα ο Ν. Ρωμανός. Στεκόμαστε στο πλευρό του Ρωμανού και των υπόλοιπων κρατουμένων απεργών πείνας και στηρίζουμε το δίκαιο αίτημα τους για την χορήγηση εκπαιδευτικών αδειών και τον αγώνα τους ενάντια στην εκδικητική συμπεριφορά κυβέρνησης, δικαστών και αστυνομίας. «Δυστυχώς» γι αυτούς, δεν είναι έμποροι ναρκωτικών, μεγαλοεπιχειρηματίες, υπουργοί ή αστυνομικοί, για να αποφυλακίζονται πριν προλάβουν να μπουν μέσα. Ούτε καταχραστές πολιτικοί, χουντικοί ή χρυσαυγίτες για να απολαμβάνουν ειδική μεταχείριση και να ζουν μες στη χλιδή ακόμα και στη φυλακή.
Χρέος μας να μην αφήσουμε κανένα μόνο του απέναντι στην κρίση,  ενάντια στο κράτος έκτακτης ανάγκης που έχουν στήσει και στη λύσσα με την οποία χτυπάνε τη νεολαία και τους εργαζόμενους που αγωνίζονται για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους, για την υπεράσπιση της ίδιας τους τη ζωή.
-Ενημερώστε άμεσα σε περίπτωση κομμένου ρεύματος, κατάσχεσης, πρόστιμα ΟΑΣΘ κτλ.
σττηλέφωνο:2310265730,    στο email: epitropidrasis@gmail.com
στο blog:  www.epitropidrasisds.blogspot.gr

Με τη δική μας δράση και αγώνα παντού να επιβάλλουμε:

  Καμία αύξηση στην τιμή των εισιτηρίων Δωρεάν μεταφορά ανέργων, μαθητών φοιτητών
· Κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα. Απαγόρευση των κατασχέσεων
  Κατάργηση των μνημονίων & αντεργατικών-αντιλαϊκών μέτρων.
  Διαγραφή του χρέους, να χρησιμοποιήσουμε τα χρήματα  για να βελτιώσουμε τη ζωή μας.
  Υπεράσπιση των δημοκρατικών δικαιωμάτων & ελευθεριών μας.