Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Νέα πρόκληση της Τρόικας: Έστειλαν πλαστικοποιημένο μνημόνιο «για να μη σκίζεται κάθε τόσο»!

Το νέο τεχνικά βελτιωμένο μνημόνιο, ήρθε σε πολλά χρώματα, προκειμένου να διαλέξει κάθε πολιτικός αρχηγός αυτό που του πηγαίνει καλύτερα
Έντονη δυσαρέσκεια επικρατεί τις τελευταίες ώρες στην κυβέρνηση, καθώς ένα νέο αντίτυπο
της συμφωνίας με τους δανειστές, έφτασε χθες στο Μαξίμου με την υποσημείωση ότι έχει δεχθεί «τεχνικές βελτιώσεις», προκειμένου να μη φθείρεται

Μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις, φαίνεται πως στέλνει η Τρόικα, με το νέο, «τεχνικά βελτιωμένο», μνημόνιο το οποίο έφτασε στα χέρια του προθυπουργού με την αφιέρωση «στον προϊστάμενο της Βούλτεψη, του Γιακουμάτου και του Ντινόπουλου».
Ταυτόχρονα, πονοκέφαλο φαίνεται να δημιουργεί στην κυβέρνηση, το mail υψηλού αξιωματούχου της Τρόικας, που διέρρευσε. Εκεί αναφέρει πως ο Αντώνης Σαμαράς και ο Ευάγγελος Βενιζέλος, είναι καλύτεροι ακόμα και από τον Μπένι Χιλ και ότι κάθε επενδυτής πρέπει να περάσει μερικές διασκεδαστικές ώρες στο Μέγαρο Μαξίμου, ακούγοντάς τους να του μιλάνε για την ανάπτυξη.
Δηλώσεις για το θέμα του νέου μνημονίου, έκανε εκ μέρους του πρωθυπουργού, ο Χρύσανθος Λαζαρίδης: «Οι δανειστές πάνε να μας στερήσουν τη μόνη ελπίδα που μας απέμεινε: Να σκίζουμε μεταξύ μας το μνημόνιο, για να ξεχαρμανιάζουμε».
Αξίζει πάντως να σημειωθεί, ότι στην τελευταία σελίδα, υπάρχει τυπωμένη η προειδοποίηση ότι «Κάθε ζημιά στο παρόν, επισύρει παράταση μέχρι 2 χρόνια». 
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Κάντε Like στη σελίδα του Moufanet στο Facebook