Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Ευχαριστήριο του ΟΡ.ΦΕ.Ο. προς τους χορηγούς και τους εθελοντές των νέων γραφείων

Κλείνοντας την τελετή των εγκαινίων των νέων γραφείων του ΟΡ.ΦΕ.Ο., που πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη το μεσημέρι με την παρουσία του περιφερειάρχη
κ. Απόστολου Τζιτζικώστα και της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κ. Σοφίας Μαυρίδου, ο πρόεδρος του ΟΡ.ΦΕ.Ο. κ. Γρηγόρης Παπαχρήστος, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους χορηγούς και τους εθελοντές που συνέβαλαν στη δημιουργία των νέων γραφείων.

ΓΕΝΝΑΙΑ Η ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΗΣ PORCELANA

Χωρίς τις προσφορές των χορηγών και την αφιλοκερδή εργασία εθελοντών, ήταν αδύνατο να κατασκευαστούν αυτά τα εντυπωσιακά γραφεία. Οφείλω όμως να αναφέρω κάποιους από τους χορηγούς που διέθεσαν ιδιαίτερα σημαντικά ποσά για τις μέρες μας. Θα ξεκινήσω από τη γνωστή εταιρία ειδών υγιεινής, με αλυσίδα καταστημάτων σε όλη τη Β. Ελλάδα και βέβαια στην Πιερία, την Porcelana. Χωρίς τη γενναία στήριξη της συγκεκριμένης εταιρίας, ίσως να μη τολμούσαμε την κατασκευή των γραφείων μας. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την κ. Μαρία Χατζηγεωργίου, κεντρικό στέλεχος και μέλος της οικογένειας των ιδιοκτητών της εταιρίας. Ευχαριστούμε επίσης τον κ. Στέλιο Μαβιλίδη, υπεύθυνο του καταστήματος της Porcelana στην Πιερία.

Αξιοσημείωτες επίσης ήταν οι προσφορές τοπικών επιχειρήσεων και τις οποίες ευχαριστούμε πολύ. Αυτές είναι οι:                                         
-          Συνεταιρισμός Ξυλουργών Πιερίας
-          Αθ. Περδίκης, ξυλουργείο Βροντού
-           Γιάννης Γάκης, έπιπλα Βροντού
-          Γ. Μακρίδης, κουρτίνες Κατερίνη
      -     Αφοί Πανωλή, κρύσταλλα- τζάμια Κατερίνη
      -     Θεμ. Νούλας, τοποθετήσεις πλακιδίων Βροντού

Ευχαριστούμε τέλος τους εθελοντές, όσους δούλεψαν αφιλοκερδώς για τη μετακόμιση, την καθαριότητα και άλλες εργασίες που απαιτούνταν για την κατασκευή των γραφείων.