Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Αίσχος! Δεν παραδίδουμε τα άγια τοις κυσί κύριε Ψαριανέ

Τους βλέπεις σοβαρούς να εξαπολύουν μύδρους από καθέδρας, τους προσφωνούν πατέρες του έθνους, έχουν μαζεμένα χιλιάδες σταυρουλάκια, αποφασίζουν για την μοίρα
μας, μας εγκαλούν, μας κόβουν ή όχι μισθούς και συντάξεις, μας παίρνουν ή όχι τα σπίτια, παζαρεύουν ή διαπραγματεύονται το πολιτικό τους μέλλον μέσα στις διαδικασίες της εκλογής του Προέδρου.
Και μακριά από τα φώτα, (βλέπε φωτογραφία) σαν παιδάκια, χαζά παιδιά ,παίζουν μεταξύ τους, προσβάλλουν απόντες, μυρίζουν το παλτό στις μασχάλες, πιθηκίζουν  και ξελιγώνονται στα γέλια,  την ώρα που όλος ο Ελληνικός λαός περιμένει την κρίση τους, οι κατά τα άλλα σοβαροί και υπεύθυνοι ταγοί του Έθνους. 
Μας φτύνουν κατάμουτρα την εμπιστοσύνη μας, την ανοχή μας, τις προσδοκίες μας τον ίδιο τον αγώνα μας για τον κοινοβουλευτισμό και την δημοκρατία.
Να παραιτηθούν τώρα μιας και κατάντησαν την Βουλή καφενείο και παιδική χαρά, να βάλουμε αυτή την φωτογραφία τους στις πλατείες για φτύσιμο και παραδειγματισμό. 
Δεν παραδίδουμε τα άγια τοις κυσί  κύριε Ψαριανέ, κ. Μπόλαρη κ. Τατσόπουλε και πιθανά και οι δύο στα μπροστινά καθίσματα. Αίσχος!
Αντώνης Δ. Μάντζιος