Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

ΟΝΝΕΔ ΠΙΕΡΙΑΣ: Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα» - xmassmiles

Ενόψει της γιορτινής περιόδου των Χριστουγέννων, για ακόμα μία χρόνια, προσφέρουμε χαμόγελο στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Στα πλαίσια της πανελλαδικής
δράσης «Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα» - xmassmiles, η κοινωνική προσφορά της ΟΝΝΕΔ φέτος εστιάζει στα παιδιά που μεγαλώνουν στα ορφανοτροφεία της χώρας. Στόχος μας είναι να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα είδη, όπως ρούχα, τρόφιμα, παιχνίδια, φάρμακα κλπ, τα οποία στη συνέχεια θα τα παραδώσουμε στα κατά τόπους ιδρύματα που φιλοξενούν και στηρίζουν παιδιά χωρίς οικογένειες.
Στην Πιερία φέτος συνεργαζόμαστε για το σκοπό αυτό με το Σύλλογο Προστασίας Παιδιών «Βενιαμίν». Για την ενίσχυση της προσπάθειας του Συλλόγου συγκεντρώνουμε ρούχα, παιχνίδια, τρόφιμα και σχολικά είδη από την Τρίτη 16  Δεκεμβρίου με τη δράση να κορυφώνεται το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου με την παρουσία μας τις ώρες 11.00 με 14.00 στο κέντρο της Κατερίνης (Πλατεία Ελευθερίας με Κανάρη), για να ακολουθήσει η παράδοση όλων των ειδών στους εκπροσώπους του Συλλόγου Προστασίας Παιδιών «Βενιαμίν».

Η δράση υποστηρίζεται από την ιστοσελίδα www.xmassmiles.gr στην οποία υπάρχει διαθέσιμη λίστα με τα είδη που συλλέγουμε συγκεντρωτικά ανά την Ελλάδα και παρακολουθείται η εξέλιξη ολοκλήρωσης της προσπάθειας.

Στις δύσκολες εποχές που βιώνουμε η ανάγκη για προσφορά και αλληλεγγύη είναι περισσότερο από ποτέ υπαρκτή. Προσπαθούμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των συνανθρώπων μας, προσφέροντας ευτυχία και χαμόγελο αυτές τις Άγιες μέρες.

επικοινωνία:6973588887