Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Λαμία - Αιγινιακός 2-1

Με το δεξί, έκανε ποδαρικό η Λαμία, καθώς κέρδισε την Αιγινιακό με 2-1. Η αναμέτρηση έγινε μπροστά σε 2.500 θεατές. Με τη νίκη αυτή η ομάδα της Φθιώτιδας παρέμεινε στην
κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου με 27 βαθμούς.
Το σκορ άνοιξε με το καλημέρα, για τους γηπεδούχους, μόλις στο 1.  Ο Φατιόν μετά από απομάκρυνση της άμυνας έπιασε το δυνατό διαγώνιο σουτ έξω από την περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τόλιου για το 1-0. Στο 38, οι φιλοξενούμενοι απείλησαν από μακριά. Ο Γιαζιτζόγλου, από 25 μέτρα εκτέλεσε φάουλ με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ. Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, η Λαμία έκανε τα τέρματα δύο. Ο Γιέρνα εκτέλεσε, ο Νεόφυτος πήρε την κεφαλιά και από κοντά ο Γκούρμα με προβολή έκανε το 2-0!
Στο 68'’ ο Αιγινιακός, μείωσε σε 2-1  μετά από ωραία προσπάθεια του Πέντα, πάσαρε στον Κυνηγόπουλο, που βρέθηκε μόνος στην μικρή περιοχή και μείωσε σε 2-1, που ήταν το τελικό σκορ. 
 Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Μπλάζιτς, Ζουλιώτης, Τσαμούρης, Λεάντρο, Ρεπετσάς, Φατιόν, Γιενγκά (66' Καμαρά), Νεόφυτος (59' Φράγκος), Χαϊκάλης (79' Αντωνόπουλος), Μουμίν, Γκούρμα.
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Σταύρος Διαμαντόπουλος): Τόλιος, Λιόλιος, Ντος Σάντος, Αραμπατζής, Γιαζιτζόγλου, Φαμπίνιο (64' Κυνηγόπουλος), Ζούρκος, Πέντα, Πολύζος, Αχαλινόπουλος Κ. (56' Πόποβιτς), Καζάκης.

Διαμαντόπουλος:«Ο διαιτητής εκνεύρισε τους παίκτες»


Με την διαιτησία τα έβαλε ο Σταύρος Διαμαντόπουλος. Ο προπονητής του Αιγινιακού, μετά το τέλος του αγώνα,  κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου, αναφέρθηκε στην διαιτησία . 
«Κάποιοι διαιτητές με τις αποφάσεις τους δεν σέβονται τις προσπάθειες των παικτών. Εκνεύρισε τους παίκτες της ομάδας. Δεν θέλω να επεκταθώ. Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται ενώ παίζουμε καλά, να μην παίρνουμε αποτελέσματα. Πιστεύω ότι σύντομα θα είμαστε σοβαροί και θα παίζουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε».