Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Κερδίστε δωρεάν 2 διανυκτερεύσεις στην Αράχοβα - Ξενώνας "Καταφύγιο"

Το Δημοτικό Ραδιόφωνο Ιωαννίνων 98.7 Fm σας πηγαίνει στην Αράχωβα. Σε συνεργασία με τον ξενώνα "Καταφύγιο" , προσφέρει σε έναν τυχερό ακροατή 2 Διανυχτερεύσεις.

Για να την διεκδικήσετε συντονιστείτε από Δευτέρα έως Παρασκευή, στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ιωαννίνων και τις εκπομπές:



-"Άρωμα Μετά Μουσικής, Αντώνης και Γιούλη Αλive"κάθε Τετάρτη και Πέμπτη 4-5 το απόγευμα

-"Μπιζ Μπιζέ" κάθε Δευτέρα και Παρασκευή 6-7 το απόγευμα

-"Λέξεις Μουσικές" καθημερινά 7-8 το απόγευμα

και περισσότερους τρόπους συμμετοχής.

Μπόρειτε ήδη να ξεκινήσετε να συμμετέχετε κάνοντας Like στην σελίδα της εκπομπής "Αρωμα Μετά Μουσικής, Αντώνης και Γιούλη Αλive" και στέλνοντας το μήνυμα σας, γράφοντας το ονοματεπώνυμο σας και το μήνυμα σας - την αφιέρωση σας αφήνοντας μας και το αγαπημένο σας τραγούδι. Η σελίδα είναι η εξής :
https://www.facebook.com/aromaantoniskaiyulee?fref=ts

Ο Διαγωνισμός ξεκίνα από την Τετάρτη 21.01.2015 και λήγει την Πέμπτη 12.02.2015. Η κλήρωση θα γίνει την Πέμπτη 12.02.2015 στην εκπομπή "Αρωμα Μετά Μουσικής, Αντώνης & Γιούλη Αλive" στις 4μμ. Οι διαθέσιμες ημέρες διαμονής θα είναι από Κυριακή - Πέμπτη, έπειτα από συνεννόηση του τυχερού ακροατή με τον ιδιοκτήτη του ξενώνα. Δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση έχουν όλοι εκτός από συντελεστές, παραγωγούς του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ιωαννίνων 98,7Fm.

Ένα αληθινό ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ στον τόπο και το χρόνο φτιαγμένο με εμπειρία, προσωπικό μεράκι και το γούστο των ιδιοκτητών του, Χάρη και Αστεριας, προσφέροντας την αυθεντική ατμόσφαιρα, ζεστασιά και φιλοξενία ενός Αραχωβίτικου αρχοντικού που παντρεύει άψογα όλες τις σύγχρονες ανέσεις με το γνήσιο χρώμα της παράδοσης.


Διαβάστε περισσότερα στη σελίδα μας στο facebook πατώντας εδώ