Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Υπογραφή σύμβασης ύψους 50.639 ευρώ από την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, για την εγκατάσταση φωτοσήμανσης

Υπογραφή σύμβασης ύψους 50.639 ευρώ από την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, για την εγκατάσταση φωτοσήμανσης της 1ης Ε.Ο. Περίστασης – Παραλίας (1η είσοδος Καλλιθέας)


 Σοφία Μαυρίδου: “Η εγκατάσταση φωτοσήμανσης στην 1η Ε.Ο. Περίστασης – Παραλίας είναι ένα έργο υψίστης σημασίας, καθώς ενώνει τρία δημοτικά διαμερίσματα σε ένα κομβικό σημείο. 
  
          Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου, υπoγράφει την εργολαβική σύμβαση, ύψους 50.639 ευρώ για το έργο “Εγκατάσταση φωτοσήμανσης της 1ης Ε.Ο. Περίστασης – Παραλίας (1η είσοδος Καλλιθέας)”. Η κατασκευή του έργου, χρηματοδότησης από το Πρόγραμμα Επενδυτικών Δαπανών (Π.Ε.Δ.) της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για το έτος 2014, είναι χρηματοδοτούμενο από Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους (Κ.Α.Π.).

          Η κα Μαυρίδου δήλωσε χαρακτηριστικά: “Η εγκατάσταση φωτοσήμανσης στην 1η Ε.Ο. Περίστασης – Παραλίας είναι ένα έργο υψίστης σημασίας, καθώς ενώνει τρία δημοτικά διαμερίσματα σε ένα κομβικό σημείο. Η διέλευση των οχημάτων θα διεξάγεται με περισσότερη ασφάλεια τόσο κατά τους θερινούς μήνες με την αύξηση των τουριστών στην περιοχή, όσο και κατά τους υπόλοιπους, καθώς θα εξυπηρετούνται οι κάτοικοι της περιοχής και οι επαγγελματίες, οι οποίοι χρησιμοποιούν καθημερινά για τις μετακινήσεις τους την 1η Ε.Ο. Περίστασης - Παραλίας”.