Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ – ΣΚΥΔΡΑΪΚΟΣ:73-60

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο νέο έτος η ομάδα του Βατανιακού με αντίπαλο το Σκυδραϊκό. Η νίκη αυτή ήταν πολύ σημαντική καθώς και οι δυο ομάδες ανταγωνίζονται
φέτος με κοινό στόχο την γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής τους στην Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ. Το παιχνίδι δε διεκδικεί δάφνες ποιότητας με το κρύο γήπεδο και το μεγάλο διάστημα αποχής από αγωνιστικές υποχρεώσεις να ευθύνονται για την κακή εικόνα των δύο ομάδων. Στο πρώτο δεκάλεπτο ο Βατανιακός είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, όμωςτρία τρίποντα των φιλοξενουμένων στη λήξη του δεκαλέπτου οδήγησαν το σκορ στο 19-21! Το δεύτερο δεκάλεπτο ήταν και αυτό που καθόρισε την τύχη του αγώνα. Πολύ καλή άμυνα από τους γηπεδούχους και προσεκτικές επιθετικές επιλογές διαμόρφωσαν το επιμέρους σκορ στο β’ δεκάλεπτο στο 15-3! Στην επανάληψη προσπάθησαν οι παίκτες της Σκύδρας για κάτι καλύτερο, όμως δεν τα κατάφεραν. Ισορροπημένο το παιχνίδι και στο τρίτο και το τέταρτο δεκάλεπτο, με τον Βατανιακό όμως να προστατεύει και να διατηρεί το προβάδισμα που είχε χτίσει από το α’ ημίχρονο.  
Αξίζει να σημειωθεί ότι για τον Βατανιακό χρόνο συμμετοχής και συμβολή στη νίκη είχαν  οι έφηβοι Βασιλειάδης Ανδρέας και Κανακίδης Παναγ. που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής της ομάδας.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των Ταρενίδη Κ, Σιαμάτρα Β.
Τα δεκάλεπτα: 19-21, 15-03, 21-21, 18-15
ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ (Τσαϊτουρίδης):Κοτσιμπέλης, Κανακίδης 7(1), Βασιλειάδης 4, Μπαλαρμάς 20, Βουτσακόπουλος Αν. 12(2), Πόσιος 6, Φελεκίδης 11(2), Μαχαιρίδης, Φαρμάκης 5(1),Τζήμας, Ανδρειάς, Ακερμανίδης 8.


ΣΚΥΔΡΑΪΚΟΣ: Ντουλαβέρης, Γεωργιάδης 23(3), Σημαιοφορίδης 17(2), Δημπάρης, Ουγγρίνης, Τσανακτίδης 10(1), Παπαδόπουλος, Καπετανόπουλος 2, Φαντίδης, Μουμτζίδης 8.