Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Πετυχημένη η εκδήλωση της Ένωσης Ξενοδόχων Παραλίας με την κοπή της πίτας της

Μαζική συμμετοχή και αισιόδοξα μηνύματα σε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα!

 Μέσα σε ζεστή και ευχάριστη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε  στην αίθουσα του ξενοδοχείου Mediterranean Village η κοπή της πίτας της Ένωσης Ξενοδόχων Παραλίας.
Ήταν μια πετυχημένη εκδήλωση στην οποία ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Γιάννης Χολέβας είχε την ευκαιρία να αναφερθεί στις δραστηριότητες της ένωσης για το 2015 καθώς και τις προσπάθειες που κάνει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης για επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, για τις στοχευμένες επισκέψεις στο εξωτερικό, και  για την ανάπτυξη σχέσεων συνεργασίας όλων των ξενοδόχων και όλων των ασχολούμενων με τον τουρισμό κλάδων.


Χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος της Ένωσης Ενοικιαζόμενων Δωματίων Παραλίας κ.Γρηγόρης Δειδαμινίδης, ο οποίος τόνισε ότι φέτος τα μηνύματα για την αύξηση τουριστών στην περιοχή μας είναι αισιόδοξα.
Επίσης τον λόγο πήρε  η Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας κ.Λάμπρου Ξυπτερά Ευαγγελία η οποία ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους μια καλή χρονιά, με επιτυχίες και δημιουργικότητα, επεσήμανε την αξία της ενότητας όλων των ξενοδόχων και της συλλογικής προσπάθειας για την υπέρβαση των δυσκολιών στο χώρο του τουρισμού.Κλείνοντας τόνισε ότι θα υπάρχει συνεργασία με όλους τους φορείς καθώς και συνεργασία με όλη την ορεινή Πιερία.


Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο πανοσιολογιότατος Παύλος και τοπικοί φορείς.
Η εκδήλωση αυτή αποτελεί μια ακόμη απόδειξη ότι η Ένωση Ξενοδόχων Παραλίας μαζικοποιείται, και ανοίγεται σε όλη την τοπική κοινωνία και η συλλογική δράση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου ανοίγει νέες προοπτικές που καθιστούν τους στόχους της Ένωσης εφικτούς με άμεσα θετικά αποτελέσματα.