Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Περιοδεία της υποψήφιας με το ΚΚΕ Σοφίας Μακρίδου σε Μεθώνη, Καταχά, Αγαθούπολη, Σφενδάμη

Περιοδεία στα χωριά Μεθώνη, Αγαθούπολη, Καταχά και Σφενδάμη έγινε στις 16/01 με επικεφαλής την υποψήφια του ΚΚΕ στην Πιερία Σοφία Μακρίδου. Η συζήτηση που έγινε
με τους κατοίκους των χωριών ανέδειξε για ακόμη μια φορά τα πολλαπλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν και παράλληλα τη σημασία που έχει να βγει το ΚΚΕ δυνατό την επόμενη μέρα στη Βουλή. Η Σοφία Μακρίδου τόνιζε τη σημασία που έχει ο κόσμος να απεγκλωβιστεί από το διπολικό σχήμα που έχει δημιουργηθεί με τη Ν.Δ από τη μια και από το ΣΥΡΙΖΑ από την άλλη. Παράλληλα επεσήμανε ότι πρέπει o λαός να γυρίσει την πλάτη σε κόμματα που λειτοργούν αποκλειστικά ως ανάχωμα στη ριζοσπαστικοποίηση του λαού και ως δεκανίκι στη δημιουργία κυβέρνησης, όποια και αν είναι αυτή, με οποιαδήποτε κατεύθυνση κι αν έχει. 

«Για το ΚΚΕ, υπερθεμάτισε, αυτό που έχει σημασία είναι πόσοι και πόσες θα είναι στους δρόμους, σε τροχιά διεκδίκησης και όχι η συμμετοχή σε μια κυβέρνηση που θα παραδώσει τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα βορά στην κερδοφορία των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, έτσι όπως υλοποιείται και από τις κατευθύνσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η αποδέσμευση από την Ευρωπαϊκή Ένωση – και όχι από τους ευρωπαϊκούς λαούς- με κοινωνικοποίηση του πλούτου και εργατική εξουσία είναι το τρίπτυχο που μπορεί να απελευθερώσει τις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου μας. Γι’ αυτό, καλώ όλους σας να ενισχύσετε το Κομμουνιστικό Κόμμα με κάθε τρόπο και με την ψήφο σας, την επόμενη χρειάζεστε δυνατό ΚΚΕ, δυνατή λαϊκή συμμαχία, αντιπολίτευση και πάλη για την ανατροπή!»