Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Χειμερινές εξορμήσεις με στυλ...

Eίναι η πλέον κατάλληλη εποχή για ορεινές εξορμήσεις, σαββατοκύριακα με παιχνίδια στα χιόνια, περιπάτους στη φύση και σπορ. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι πρέπει να
παραμελήσουμε το look μας. 
 Ένα άνετο, χαλαρό ντύσιμο για το Σαββατοκύριακο μπορεί να είναι ταυτόχρονα μοντέρνο και στιλάτο.
Ας δούμε λοιπόν τι ρούχα είναι προτιμότερο να πάρουμε μαζί μας όταν ετοιμαζόμαστε για την επόμενη εξόρμηση:

μπουφάν : Το πιο απαραίτητο αξεσουάρ για την εκδρομή μας. Μας κρατάει ζεστούς από το πρωί μέχρι το βράδυ και ολοκληρώνει το look μας. Επενδύστε λοιπόν σε ένα ζεστό αλλά ταυτόχρονα μοντέρνο μπουφάν. Φέτος είναι πολύ στη μόδα τα μπουφάν σε μιλιτερ ύφος αλλά και αυτά με τις γούνινες ή πλεκτές λεπτομέρειες.
Πουλόβερ-Ζακέτες : Ένα δύο πλεκτά πουλόβερ η ζακέτες - που φέτος είναι must στην αντρική γκαρνταρόμπα - καλό είναι να μας συνοδεύουν στην ορεινή εκδρομή μας. Φοριούνται όλες τις ώρες της ημέρας συνδυάζοντας το στυλ με την προστασία από το κρύο.

πουκάμισα: Ένα τουλάχιστον βαμβακερό άνετο πουκάμισο είναι απαραίτητο στο σακ -βουαγιάζ του Σαββατοκύριακου. Μια πολύ καλή ιδέα είναι τα καρό πουκάμισα που συνδυάζονται όμορφα και με τα χοντρά πουλόβερ ή τις ζακέτες του χειμώνα.

μπλούζες και t-shirts : Συνδυάζονται με όλα και φοριούνται όλες τις ώρες. Μια μοντέρνα μπλούζα με λογότυπο ή στάμπα είναι πάντα στιλάτη και μια καλή επιλογή για τη βραδινή μας έξοδο όπου κι αν βρισκόμαστε.

παντελόνια: 1-2 φόρμες , ένα παντελόνι army και ένα σκούρο τζην για τις πιο βραδινές εμφανίσεις είναι ιδανικά για να καλύψουν όλες μας τις ανάγκες αυτών των ημερών.