Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του έκοψε το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

 Παρουσία του Δημάρχου Κατερίνης, την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης ΚΚΠ κ. Γεώργιος

Σε μια λιτή εκδήλωση η οποία και πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Ραδιοφώνου Κατερίνης, έκοψαν την πίτα τους τα μέλη και οι εργαζόμενοι του Δημοτικού Ραδιοφώνου της πόλης μας.  Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κίτρους Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος, ο οποίος ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση που του απεύθυνε η Διοίκηση του Δημοτικού Ραδιοφώνου επισκέφθηκε για πρώτη φορά τις εγκαταστάσεις του Ραδιοφώνου. Ανταλλάσοντας ευχές, τόσο με την Διοίκηση, όσο και με τους εργαζόμενους ο Σεβασμιότατος, ευχήθηκε σε όλους μια δημιουργική χρονιά, γεμάτη επιτυχίες.
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Κατερίνης κ. Σάββας Χιονίδης πρότεινε στο σεβασμιότατο την αρχή της συνεργασίας του Δημοτικού Ραδιοφώνου Κατερίνης, με την Μητρόπολη, μέσω της ζωντανής αναμετάδοσης κάθε Κυριακή της Θείας Λειτουργίας από Ιερούς Ναούς της πόλης, πρόταση που έγινε αμέσως αποδεκτή από τον κ. Γεώργιο, ο οποίος και τόνισε ότι αυτό θα είναι η αρχή μιας εποικοδομητικής συνεργασίας της Μητρόπολής με το Δημοτικό Ραδιόφωνο της πόλης.
Την πίτα έκοψε στη συνεχεία η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ενημέρωσης και Επικοινωνίας του  Δήμου Κατερίνης, Δημοτική Σύμβουλος κ. Ροδή Ελευθεριάδου – Μελετλίδου, η οποία και ευχήθηκε το Δημοτικό Ραδιόφωνο της πόλης μας να συνεχίζει να πρωτοπορεί, να ενημερώνει, να επιμορφώνει και να ψυχαγωγεί τους ακροατές του, όπως άλλωστε πράττει με απόλυτη επιτυχία εδώ και  27 ολόκληρα χρόνια.
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Ενημέρωσης και Επικοινωνίας του  Δήμου Κατερίνης, η Αντιδήμαρχος Κατερίνης κ. Τζουμέρκα – Μπατάλα , Δημοτικοί Σύμβουλοι, καθώς και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Πιερίας  ΟΙ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ κ. Μανιουδάκης, ενώ ο τυχερός που κέρδισε το φλουρί ήταν ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Θεοδώρου.