Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Ο Αθανάσιος Μαντίκος υποψήφιος στο νομό ΠΙΕΡΙΑΣ με τον συνδυασμό ΠΡΑΣΙΝΟΙ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Η Δημαρ είναι ίσως από τις λίγες συνεπείς πολιτικές δυνάμεις της χώρας. Έβαλε πλάτη για την σωτηρία της χώρας όταν χρειάστηκε χωρίς να φοβηθεί το πολιτικό κόστος το οποίο της
χρεώνετε δυσανάλογα μεγάλο. Αν σήμερα δεν μιλάμε για έξοδο της χώρας από το ευρώ (κάποιες φωνές που ακούγονται είναι μάλλον αστείες και σκοπό έχουν να τρομοκρατήσουν) οφείλετε σε μεγάλο ποσοστό στην επιλογή της Δημαρ να συμμετάσχει σε μια κυβέρνηση ειδικού σκοπού. Απέδειξε έτσι στην πράξη ότι βάζει πάνω απ΄όλα το συλλογικό καλό. 
Θα τολμούσα να πω ότι ίσως να είναι η μοναδική δύναμη που μπορεί να εγγυηθεί την ομαλή πορεία της χώρας σ΄αυτή τη δύσκολη περίοδο.Ο απέδειξε άλλωστε. Μια βουλή χωρίς την Δημαρ θα είναι θα είναι μια φτωχή βουλή. Οι πολίτες πρέπει να στείλουν τη Δημάρ στην επόμενη βουλή. Η συνεργασία με τους Πράσινους και η συγκρότηση του ψηφοδελτίου ΠΡΑΣΙΝΟΙ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ όπου συναντιούνται ο Δημοκρατικός Σοσιαλισμός με την Οικολογία είναι ένα ελπιδοφόρο μύνημα που πρέπει να βρει ανταπόκριση από τους πολίτες και να εκπροσωπηθεί στη νέα βουλή.


Μαντίκος Αθανάσιος υποψήφιος στο νομό ΠΙΕΡΙΑΣ με τον συνδυασμό ΠΡΑΣΙΝΟΙ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ