Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Ο Γιώργος Κωνσταντόπουλος σε συναντήσεις στο Δήμο Δίου - Ολύμπου

Όλη η Πιερία  μια αγκαλιά για τον Γιώργο Κωνσταντόπουλο

Οι συγκεντρώσεις του σε Λιτόχωρο, Λεπτοκαρυά και Σκοτίνα θύμισαν αντίστοιχες του 2004 και 2007 ασφυκτικά γεμάτες αίθουσες από κόσμο που αγωνιά για το αύριό του.
  


Όσο οι πολίτες βλέπουν στις τηλεοράσεις την «ώρα της αριστεράς να έρχεται στην Ελλάδα» τόσο αντιδρούν και συσπειρώνονται στη Νέα Δημοκρατία και στον Γιώργο Κωνσταντόπουλο, τον βουλευτή που ξέρει καλά για την αγωνιστικότητα και αποφασιστικότητά του. Τον βουλευτή που βγαίνει μπροστά με σιγουριά για την επόμενη μέρα. Οι πολίτες της Πιερίας στέλνουν το δικό τους μήνυμα, η αλήθεια να νικήσει. Η Ελλάδα θα νικήσει με τη Νέα Δημοκρατία. Πάμε μπροστά με σιγουριά και ψηφίζουμε πιο δυνατά από ποτέ Νέα Δημοκρατία και Γιώργο Κωνσταντόπουλο.



Στις συναντήσεις του Γιώργου Κωνσταντόπουλου συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Δίου – Ολύμπου Κώστας Δημόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Ζτάνης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Απόστολος Τζόβας, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Σκοτίνας Αθανάσιος Στύλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Λέλα Γιάννακα, Κατερίνα Φωτίου – Κλιτσινίκου, Θεόδωρος Σιώκας και ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. της Ν.Δ. Δίου – Ολύμπου Γιάννης Κουρινιώτης.