Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Ο ΟΡ.ΦΕ.Ο ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΗΝ Ε.Π.Μ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΓΡΑΙΚΟ

Ο ΟΡ.ΦΕ.Ο ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΗΝ Ε.Π.Μ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΓΡΑΙΚΟ
ΤΙΜΗΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ

   Το διοικητικό συμβούλιο του ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ συγχαίρει την Εταιρεία Πιερικών Μελετών- Εστία Πιερίδων Μουσών Κατερίνης και τον φιλόλογο και ιστορικό τέχνης Νικόλαο Γραίκο για τα επάξια τιμητικά βραβεία που τους απένειμε το κορυφαίο πνευματικό ίδρυμα της χώρας μας , η Ακαδημία Αθηνών για το έτος 2014.
   Η τιμή είναι ξεχωριστή και συνάμα αξιέπαινη και μας χαροποιεί επιπρόσθετα γιατί και οι δύο τιμηθέντες συναποτελούν μέλη του ΟΡ.ΦΕ.Ο.
   Η Ε.Π.Μ. Κατερίνης  είναι ο πρωτοδημιουργός από το έτος  1971 του Φεστιβάλ Ολύμπου και επί μια εικοσαετία λειτουργός και εκφραστής του κορυφαίου θεσμού, καθώς και ο Νικόλαος Γραίκος ένα εκλεκτό μέλος μας με παραγωγικό έργο στις πρωτοβουλίες του ΟΡ.ΦΕ.Ο.
   Το νεοεκλεγέν διοικητικό συμβούλιο του ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ στην πρώτη του συνεδρίαση της 9-1-2015 αποφάσισε ομόφωνα να προσκαλέσει τους τιμηθέντες στην επόμενη συνεδρίαση, στην οποία θα προσδώσει πέρα από τιμητικό αλλά και πανηγυρικό χαρακτήρα, με παράλληλη επιβράβευση του έργου της Εστίας με την εξηντάχρονη διαδρομή και του αξιόλογου συμπολίτη μας κ. Γραίκο.
   Με την ευχή και την ελπίδα ότι η Πιερία και πάλι θα καμαρώνει για ανάλογες διακρίσεις, θερμά συγχαρητήρια στην Ε.Π.Μ. Κατερίνης και το Νικόλαο Γραίκο.