Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Είμαστε έτοιμοι για μία κυβέρνηση της αριστεράς; Ή μήπως η αριστερά είναι έτοιμη για κυβέρνηση;

Υπογράφει ο Steve Adam (αιρετικός εξτρεμιστής μπλόγγερ κατά των πολιτικών και θρησκευτικών φασμάτων,σύζυγος της Μαρίας και πατέρας του μικρού Παυλάκου)

Όλοι οι δρόμοι δείχνουν τον ΣΥΡΙΖΑ ως το κόμμα όπου θα επιλεχθεί να αναλάβει τα ινία της

κυβερνήσεως μέχρι τέλος του μήνα Ιανουαρίου καθώς και οι δημοσκοπήσεις μας έχουν πείσει πλέον για το τελικό αποτέλεσμα.

Η Ευρώπη δεν δείχνει να φοβάται αυτήν την ανατροπή μιας και η σιγουριά της συνεργασίας είναι εμφανή από την πλευρά της καγκελαρίου.Ωστόσο το ερώτημα παραμένει το εξής:

"μας έπεισε στα αλήθεια ο ΣΥΡΙΖΑ ότι θα τα καταφέρει ως κυβέρνηση η μας έπεισαν οι δημοσκοπήσεις και τα ΜΜΕ;"


Στο πλευρό της αριστεράς δεν υπάρχει μέχρι στιγμής κάποιος αντάξιος συνεργάτης μιας και από την μια πλευρά του κ.Γιώργου Παπανδρέου τα πράγματα παραμένουν όσο ανώριμα παρέμεναν πάντα και από την άλλη πλευρά του κ.Ευάγγελου Βενιζέλου τα πράγματα συρρικνώνονται τόσο όσο και η εμπιστοσύνη του λαού προς τον ίδιο.

Από την αντίπερα όχθη της αντιπολίτευσης τα πράγματα ίσως αρχίσουν να λερώνουν με τον καιρό μιας και τα φλας της δημοσιότητας θα στραφούν σε νέες κινήσεις που ίσως αποβούν και μοιραίες, τόσο για εμάς όσο και για την ίδια την κυβέρνηση.

Εκεί άλλωστε θα φανούν και οι πραγματικοί υποστηρικτές του νυν πρωθυπουργού και της νυν κυβερνήσεως που για μεγάλη περίοδο έδειξε πως είναι ανοιχτή σε οποιαδήποτε πρόταση,είτε αυτή η πρόταση ανηφορεί είτε κατηφορεί και από οποιοδήποτε πολιτικό φάσμα.

Από την μια πλευρά αυτό μας επιβεβαιώνει για την ύπαρξη της Δημοκρατίας η οποία παραμένει αφανής στο πολιτικό έδαφος μέχρι στιγμής.Από την άλλη πλευρά όμως έρχεται στην επιφάνεια ένα σενάριο πως η Ευρώπη δεν θα αντέξει την έξοδο της χώρας μας από την Ε.Ε. και από το νόμισμα του ευρό.

"εν τέλη αφού όλοι μας επιβεβαιώνουν πως όντως είμαστε ένα δυνατό οικονομικό κράτος οι πολίτες του για ποιόν λόγο υποφέρουν;"


Τα άκρα στην συγκεκριμένη περίοδο από ότι είδαμε όλοι σώπασαν.Μάλλον θα είναι η ώρα που πρέπει να καθίσουν ήσυχα αν θέλουν να ξαναφωνάζουν στο μέλλον.

Το συμπέρασμα λοιπόν μετά από μεγάλες συνεργασίες Γερμανίας Γαλλίας και Ελλάδας είναι πως το πολιτικό φάσμα μαζί με την "κλειστή σε κύκλους" οικονομία του θέλει πάντα ένα καλύτερο μέλλον τόσο για αυτούς,όσο και για τους εμπλεκόμενους.Ο λαός πάντα στηρίζετε στην προσωπική του οικονομία και δεν δέχτηκε ποτέ μα ποτέ την παραμικρή βοήθεια.

Και ούτε πρόκειται!


http://steveadam.blogspot.gr/