Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Αιγινιακός: Μπερτέν και με τη βούλα

Την απόκτηση του 31 ετών αμυντικού που αγωνιζόταν στον Απόλλωνα 1926 ανακοίνωσε η ομάδα της Πιερίας

Τα μετόπισθεν φρόντισε να ενισχύσει ο Αιγινιακός προχωρώντας στην απόκτηση του Φραντς Μπερτέν από τον Απόλλωνα 1926. Ο 31 ετών μπακ μπορεί να καλύψει και τα δυο άκρα της αμυντικής γραμμής, ενώ εκτός από την ομάδα της Καλαμαριάς έχει φορέσει τη φανέλα των Παναχαϊκή, Βέροια και ΟΦΗ.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση επισημαίνει: «Στην πραγματοποίηση μιας ακόμα μεταγραφής, προχώρησε ο Αιγινιακός που ήρθε σε συμφωνία με τον Bertin Frantz. Ο Γαλλικής υπηκοότητας αμυντικός είναι εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική Αιτής στην οποία έχει 27 συμμετοχές.
Ο Frantz Bertin είναι 31 ετών έχει ύψος 1,86, βάρος 82 κιλά και αγωνίζεται στην θέση του σέντερ μπακ, διακρίνεται για την εξαιρετική του τεχνική κατάρτιση και έχει την ευχέρεια να παίξει τόσο σαν δεξί μπακ όσο και σαν αριστερό μπακ γιατί έχει και τα δύο πόδια.
Ο Frantz Bertin παρά την σχετική νεαρή ηλικία του έχει αγωνισθεί σε 400 παιχνίδια σε επαγγελματικές κατηγορίες της Ιταλίας, της Ισπανίας, της Ελβετίας, της Κύπρου και της Ελλάδας και πάντοτε σε ομάδες Α Εθνικής.
Οι προηγούμενες ομάδες του ήταν η Γιουβέντους στην Β ομάδα σε ηλικία 16 έως 18 ετών, οι ισπανικές Σανταντέρ – Τενερίφη, η ελβετική Λουκέρνη, η κυπριακή Αλκή και οι ελληνικές ΟΦΗ, Βέροια, Παναχαϊκή και τελευταίος σταθμός η Καλαμαριά από όπου και αποκτήθηκε. Σήμερα βρέθηκε στο γήπεδο, όπου υπέγραψε συμβόλαιο που διάρκειά του είναι μέχρι το τέλος της σεζόν. Η διοίκηση της Π.Α.Ε τον καλωσορίζει και του εύχεται καλή επιτυχία».
http://www.onsports.gr