Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Έγκλημα και τιμωρία

Το έγκλημα που συνετελέσθη τα πέντε τελευταία χρόνια εις βάρος του ελληνικού λαού
με τη φτωχοποίησή του, εις βάρος της πατρίδας με τον τεμαχισμό της και το ξεπούλημά της
στους κάθε λογής επιτήδειους... "προστάτες και... επενδυτές", είναι ιδιαζόντως ειδεχθές! Βέβαια το μέγεθος, η έκταση αλλά και οι συνέπειες αυτού του εγκλήματος ,δεν μπορούν να αποτιμηθούν ακόμα σ' όλη τους την έκταση. Αυτό θα γίνει σ' ένα βάθος χρόνου.
Όμως η τιμωρία, η πρώτη τιμωρία, αυτών που ενεργούσαν υποτίθεται στο όνομα του ελληνικού λαού, ήρθε ψες βράδυ. Κυρίως γι αυτούς τους ανθρώπους που με τις πράξεις τους έχουν αποδείξει ότι πάνω απ' όλα τους ενδιαφέρει η εξουσία, όποιο κι αν είναι το τίμημα.
Παρόλα τα ψέματα που χρησιμοποίησαν μέχρι την τελευταία στιγμή, τις υποσχέσεις, αλλά και την τρομοκρατία που άσκησαν, το αποτέλεσμα γι αυτούς, για τα κόμματα της συγκυβέρνησης, είναι αμείλικτο και η αποδοκιμασία του ελληνικού λαού αναμφισβήτητη!
Ας δούμε όμως, για του λόγου το αληθές, και τα απόλυτα νούμερα των ψήφων των δυό αυτών κομμάτων.
Με βάση τα εκλογικά αποτελέσματα του 2009, όταν ξεκίνησε η μεγάλη απάτη, αρχής γενομένης από το ΠΑΣΟΚ, αυτό το κόμμα το 2009, που θριάμβευσε κυριολεκτικά στις εκλογές, πήρε τότε περίπου 3 εκατομμύρια ψήφους. Στις εκλογές του '12 πήρε μόλις 755000 και στις χθεσινές, με τις οποίες εκφράστηκε η γενική αποδοκιμασία και κατακραυγή -διεκδικώντας θέση στα ρεκόρ Γκίνες- τον... αστρονομικό αριθμό των 289000 ψήφων! Δηλαδή μέσα σε πέντε χρόνια έχασαν το 90% των ψήφων και όμως αυτό το κόμμα μέχρι χθες κυβερνούσε, ενώ είχε αποδοκιμαστεί και στις εκλογές του '12!
Ο έτερ2015 01 27 Sxolia Teukros egklima2ος... Καπαδόκης, το κόμμα της ΝΔ, που συγκυβερνούσε τα τελευταία τέσσερα χρόνια με το... "αντίπαλο" ΠΑΣΟΚ, για το... "καλό" της πατρίδας και τη... σωτηρία ημών, το 2009 υπέστη τη μεγαλύτερη μέχρι τότε ήττα στην ιστορία του, παίρνοντας μόλις 2.300.000 ψήφους. Στις εκλογές του Μάη του '12 έχασε τις μισές ψήφους του '09, της πρώτης εκλογικής του συντριβής, για να καταλήξει στο 1.825.000 ψήφους, ύστερα από τους εκβιασμούς, την άγρια τρομοκρατία και τις έξωθεν συμμαχικές προκλητικές παρεμβάσεις, που ασκήθηκαν και τότε προς το εκλογικό σώμα. Στις χθεσινές εκλογές ο αριθμός των ψήφων της ΝΔ μειώθηκε στις 1.717.000 ψήφους, δηλαδή 600.000 λιγότερες σε σχέση με εκείνες του '09. Ένα αποτέλεσμα που είχε οδηγήσει τον τότε πρόεδρο της ΝΔ, Κώστα Καραμανλή σε παραίτηση.
2015 01 27 Sxolia Teukros egklima3Τελικά τα δύο κόμματα της μέχρι χθες συγκυβέρνησης, ενώ το '09 είχαν συνολικά περίπου 5.300.000 ψήφους , στις χθεσινές εκλογές ο συνολικός αριθμός των ψήφων τους μόλις πλησιάζει τα 2.000.000, δηλαδή συνολικά έχασαν στα πέντε χρόνια περίπου 3.300.000 ψήφους και πάνω από το 60% της αρχικής τους εκλογικής δύναμης!
Το ερώτημα βέβαια που μπορεί να τεθεί αυτή τη στιγμή είναι: Για ένα τόσο μεγάλο έγκλημα 
είναι αρκετή μια τόσο μικρή τιμωρία;
Και φυσικά καλό είναι να έχουν γνώση οι φύλακες, γιατί τα ύψη κατά κανόνα πολύ ζαλίζουν!
Τεύκρος

http://faretra.info