Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Χάρρυ Κλυνν: Ψάχνω δεύτερη δουλειά... γιατί πρώτη δε βρίσκω με τίποτα!

Ένας μέσος εργαζόμενος παίρνει τη μέρα 23 ευρώ! Τα 2 πάνε στο ΙΚΑ, τα 2 στα κοινόχρηστα, τα 6 στη ΔΕΗ και τα 10 στην εφορία! Μένουν 3… Ελάτε να μας τα πάρετε κι αυτά ρε
μερκελοδουλάρες…


Tις προάλλες ένα αυτοκίνητο «στούκαρε» στη βιτρίνα ενός καταστήματος και ακούστηκε ο καταστηματάρχης περιχαρής να κραυγάζει: «Επιτέλους, μπήκε ένας άνθρωπος στο μαγαζί!»



«Οι «λογιστές του θανάτου» υπολογίζουν πορνεία και ναρκωτικά ως επίσημο δημόσιο πλούτο. Έπειτα από γερμανική απαίτηση, τα έσοδα από την πορνεία και τα ναρκωτικά θα περιλαμβάνονται πλέον στο ΑΕΠ των χωρών της ΕΕ, για να κλείσει λέει η τρύπα του χρέους!!! Και εις ανώτερα λοιπόν. Γνωρίζουν οι λογιστές του ευρωιερατείου ότι η κρίση αυξάνει την πορνεία και τα ναρκωτικά. Ευκαιρία λοιπόν να εξυγιάνουν το χρηματοπιστωτικό τους σύστημα, για περισσότερα κέρδη»



Μην ξεχάσετε κύριοι μερκελόδουλοι και αφήσετε στην απέξω την παιδική πορνογραφία, το φετιχισμό, την εφαψιομανία, την παιδοφιλία, το μαζοχισμό, το σαδισμό, την ηδονοβλεψία, την τηλεφωνική σκατολογία, τη νεκροφιλία, τη ζωοφιλία ή κτηνοβασία, την κοπροφιλία, την ουροφιλία και προς Θεού μια και κάνετε τη μεγάλη θυσία να σώσετε μ’ αυτόν τον τρόπο την Πατρίδα, μην ξεχάσετε να βγάλετε στο κλαρί τις μάνες, τις γυναίκες σας και τα παιδιά σας και προ παντός μην ξεχάσετε εντέλει κι εσείς να πάτε να γαμηθείτε... Βέβαια, ευτελές το οικονομικό όφελος στην προκειμένη περίπτωση, πλην, όμως, μάζευε κι ας ειν’ και ρόγες... Ό,τι ποσό εισπράξουμε, σκοπό ιερό εξυπηρετούμε... ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ! Για την Ελλάδα ρε γαμώτο!



Με αυτοκόλλητο στο κούτελο θα κυκλοφοράμε όλοι για να φαίνεται ποιος έκανε φορολογική δήλωση και ποιος όχι!



-Γεια σας ψάχνω για δουλειά…
-Έχετε εμπειρία;
-Ναι, 3 χρόνια ψάχνω!



Όταν ένας άντρας λέει πρόστυχα λόγια σε μια γυναίκα είναι σεξουαλική παρενόχληση, ενώ όταν μια γυναίκα λέει πρόστυχα λόγια σε έναν άντρα είναι 1,96 ευρώ το λεπτό!



Αν ψάχνετε για καρφιά, κουκουλοφόρους, χαφιέδες και ρουφιάνους, ψαχτείτε αναμεταξύ σας γιατί αυτό το είδος δεν ανθεί στο μπαξέ του Ελληνικού Λαού…



Γιατί δε φωνάζουν τον Μητσοτάκη στον τάφο της Αμφίπολης να τους δείξει τα κατατόπια και να τους λύσει το αίνιγμα της ταυτότητας του ενταφιασμένου, μιας και ήταν παρών στην κηδεία!



Παρακαλώ, παρατηρείστε προσεκτικά τον Χαρδούβελη… Δε μοιάζει σα δυστύχημα που πρόκειται να συμβεί;



Κορίτσια, αυτό το πράγμα που μου στέλνετε γυμνές σας φωτογραφίες σε μηνύματα πρέπει κάποια στιγμή επιτέλους να... ξεκινήσει!



Μια γκόμενα κόλλησε στην άμμο με το αυτοκίνητο και τρέξανε 10 τύποι να τη βοηθήσουν! Άμα είχα κολλήσει εγώ θα έλεγαν, «για δες ένα μαλάκα…»



Ακρίβεια σου λέει μετά... Έτσι όπως πάνε τα πράγματα σε λίγο θα ξεχάσουμε πως να καταπίνουμε!


http://www.freepen.gr/