Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Αλλαγή σελίδας στην Καθαριότητα του Δήμου Δίου - Ολύμπου

 Η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά…!
Με το σύνθημα αυτό, βαδίζει η νέα Δημοτική Αρχή, για να αποκτήσει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες καθαριότητας, κάτι  που όχι απλά έλειπε από το Δήμο, αλλά αποτελούσε αιτία
δυσφήμισης.
Στο πλαίσιο αυτό, η εκκίνηση έγινε μετα τη συνάντηση του Δημάρχου Δίου-Ολύμπου, Κώστα Δημόπουλου, με τον Γενικό Διευθυντή της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης, Γιάννη Ραζή, και τους συμβούλους Βασίλη Μακρίδη και Δημήτριο Παπασωτηρίου, την Τρίτη 13-1-2015, στην έδρα της Εταιρείας όπου υπογράφηκε σύμβαση ένταξης στο πρόγραμμα ανακύκλωσης γυαλιού. Σε εκτέλεση της σύμβασης, τις επόμενες ημέρες, ειδικοί της ΕΕΑΑ θα επισκεφθούν τον Δήμο Δίου-Ολύμπου, προκειμένου να προσδιορίσουν τα σημεία τοποθέτησης των κάδων απόρριψης γυαλιού.
Σε συνέχεια της στρατηγικής αυτής του Δήμου, σύντομα θα υπογραφεί και σύμβαση ανακύκλωσης με τη χρήση των μπλε κάδων (χαρτί, πλαστικό, μέταλλο) και ανάθεση με διεθνή μειοδοτικό διαγωνισμό των υπηρεσιών γενικής καθαριότητας. Στόχος της Δημοτικής Αρχής, είναι να εκσυγχρονίσει τις υποδομές, να παρουσιαστεί η καλύτερη δυνατή εικόνα στον τομέα της καθαριότητας, να γίνει «καθαρός» Δήμος, να γίνει και πάλι πόλος έλξης.