Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Έκθεση εκπαιδευτικών εργαστηρίων τέχνης στο Πρατήριο Επικοινωνίας του ΟΤΕ

  ΕΚΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΟΥΣΕΙΟΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΕΧΝΗΣ
ΠΑΙΖΩ- ΜΑΘΑΙΝΩ- ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ
ΣΤΟ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΟΤΕ
15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ – 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015


Το Τμήμα Μουσειοπαιδαγωγικών Προγραμμάτων του Μακεδονικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης σας εύχεται ολόψυχα μια ευτυχισμένη και δημιουργική νέα χρονιά!

Φέτος, υποδεχόμαστε το 2015 με μια ομαδική έκθεση με δημιουργίες των παιδιών που συμμετέχουν στα μουσειοπαιδαγωγικά εργαστήρια τέχνης «Παίζω-Μαθαίνω-Δημιουργώ» καθώς και στα Art Labs των εκπαιδευτικών εργαστηρίων του μουσείου. Η έκθεση φιλοξενείται στις βιτρίνες του Πρατηρίου Επικοινωνίας του ΟΤΕ, Καρόλου Ντηλ 33 & Ερμού 40, από τις 15 Ιανουαρίου έως και τις 15 Φεβρουαρίου του 2015.

Στη συγκεκριμένη έκθεση αναδεικνύεται το εύρος των τρόπων έκφρασης στη σύγχρονη τέχνη, όπως προκύπτει μέσα από την επαφή παιδιών ηλικίας 3-13 ετών με έργα σημαντικών εκπροσώπων της ελληνικής και της διεθνούς σύγχρονης τέχνης. Δημιουργίες ζωγραφικής, χαρακτικής, design, φωτογραφίας, κινητικής τέχνης, τέχνης των νέων μέσων και έργα-αποτέλεσμα της συνεργασίας των παιδιών με τους γονείς τους, θα επικοινωνήσουν στο κοινό της πόλης μας, όσα τα παιδιά ανακάλυψαν και διερεύνησαν αντικρίζοντας τα σύγχρονα έργα τέχνης.

Με μεγάλη χαρά σας καλούμε να επισκεφθείτε την έκθεση και να θαυμάσετε τις δημιουργίες των μικρών μας φίλων.

Επιπλέον θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχουν ξεκινήσει οι εγγραφές για τον Β’ Κύκλο συναντήσεων 2014-15 των εργαστηρίων τέχνης «Παίζω-Μαθαίνω-Δημιουργώ» (Φεβρουάριος-Μάιος 2015)!!

Πληροφορίες για τα εκπαιδευτικά εργαστήρια τέχνης«Παίζω-Μαθαίνω- Δημιουργώ» και για τα εξειδικευμέναArt Labs (Design Lab, Photo Art Lab, Mechanic Art Lab, New Media Art Lab και Family Workshops) θα βρείτε στο συνημμένο αρχείο.

Είμαστε στη διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις,
Με εκτίμηση,

Τμήμα Μουσειοπαιδαγωγικών Προγραμμάτων του Μ.Μ.Σ.Τ.     
Τ: 2310 240002, F: 2310 281567                                                                                             
Ηλεκτρονική διεύθυνση: mm-pΕDia@mmca.org.gr
ð  Κάντε like στη σελίδα των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του ΜΜΣΤ στοFaceBook για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις από τις δράσεις του τμήματος: http://www.facebook.com/MmcaEducationalPrograms                           

Ώρες λειτουργίας ΜΜΣΤ: Δευτέρα- Τρίτη- Τετάρτη κλειστά/ Πέμπτη10:00-22:00/ Παρασκευή 10:00-19:00/ Σάββατο 10:00-18:00/ Κυριακή 11:00-15:00 .